DOGAĐANJA

15 FINALISTICA BORI SE ZA TITULU!

Tko će biti nova predstavnica Hrvatske za Ford Supermodel?

Ovog četvrtka 10. prosinca 2009. u prostorijama Kluba Croatia filma održati će se ovogodišnje finale hrvatskog izbora Ford Supermodela. Petnaest novih lica kojima se smiješi uspješna modna karijera predstavit će se javnosti na posebnom press domjenku gdje će samo jedna od njih imati priliku predstaviti se na svjetskom izboru Ford Supermodela koji će se održati 10. siječnja 2010 u San Paolu / Brazilu.

Program će voditi modeli Anita Dujić i Tijana Šafar, dok budno oko žirija čine modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, predstavnik Ford Supermodel iz Pariza Robbert Knapp, dizajner Robert Sever, modna stilistica i producentica Cro A Portera Slađana Divjak, modni urednici Saša Joka, Helena Štahan, Dubravka Prpić Znaor. O najfotogeničnijem modelu odlučivat će žiri sastavljen od fotografa Gorana Čižmešije, Gorana Matijašeca, Mare Milin, Belizara Valića, Berislave Picek, Šime Eškinje i stilista Romana Deckera.

Posebno za tu prigodnu finalistice će se  tijekom večeri publici i žiriju predstaviti u kreacijama afirmiranih hrvatskih modnih dizajnera.

A.B.

Objavljeno: 08.12.2009. u 14:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p