DOGAĐANJA

24 nova imena u line-upu festivala Ultra Europe

Jamie Jones, Paul van Dyk i Solomun dolaze u Split
Ultra 
Poznata su nova imena koja će rasplesati Poljud ovo ljeto. Tako u Split dolaze i Jamie Jones, član elektro grupe Hot Natured, Paul van Dyk, jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a trance glazbe, Solomun, koji će prvi put zasvirati pred tisućama posjetitelja festivala Ultra Europe, a i ove godine rezident je prestižnog kluba Pacha na Ibizi, Marco Carola, talijanski DJ koji je svojim techno i minimal zvukom zarazio obožavatelje diljem svijeta te Dash Berlin, nizozemski EDM projekt osnovan 2007. godine iza kojeg stoje Jeffrey, Sutorious, Eelke Kalberg i Sebastiaan Molijn. 

Popisu izvođača pridružuju se i Blau, Andrew Rayel, Apollonia, AIB, DVBBS, Chaim, Flosstradamus, Galantis, Guy Greber, Harvardbass, Hot Since 82, The Chainsmokers, Markus Schulz, Marlo, Nic Fanciulli, Orjan Nilsen, Sasha, Umek te W&W.
 
Ultra Europe
 
Uz to, organizatori su na jučerašnjoj konferenciji za medije u Splitu najavili i ostale novosti za posjetitelje koje su pripremili u suradnji s partnerima te potvrdili rekordne rezultate prodaje ulaznica. Naime, prema trenutnim najavama, tijekom 7 dana Ultra ludila, oko 180.000 ljudi iz više od 140 zemalja svijeta plesat će uz glazbu više od 120 DJ-a svijeta na 8 festivalskih pozornica.

Potencijal i pozitivan utjecaj festivala Ultra Europe na turističke i gospodarske rezultate te imidž Hrvatske u svijetu već je dobro poznat, a festival podržavaju Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i grad Split. Uz njihovu podršku, organizatori planiraju produžiti trajanje ugovora o održavanju festivala u Hrvatskoj do 2022. godine, što je 5 godina više od prvotnog plana. Tako će festival Ultra Europe generirati 500 milijuna kuna dodatne potrošnje godišnje.
 
Ultra Europe
Osim interesa koji dolazi iz gotovo svih zemalja svijeta, i domaća publika je itekako zainteresirana za najveći festival elektroničke glazbe u regiji pa je tako prvi kontingent regionalnih ulaznica već rasprodan, a od 15. svibnja u prodaji drugi kontingent po cijeni od 899 kuna u odabranim T-centrima, Tisak Media Centrima te na www.ticketshop.hr.

Zbog velikog interesa, organizatori su pripremili i jednodnevne ulaznice koje će se po cijeni od 575 kuna (75 eura) moći kupiti od 18. svibnja u odabranim T-centrima, Tisak Media Centrima te na www.ticketshop.hr pa će tako i oni koji nisu u mogućnosti posjetiti sva tri festivalska dana moći uživati u nastupima zvijezda poput Chemical Brothersa, Davida Guette ili Axwella i Ingrossa. Od 1. lipnja bit će moguće kupovati ulaznice na tri rate ukoliko se kupuju online.
 
Ultra Europe 
ultra 
Također, od ponedjeljka 25. svibnja te svaki naredni ponedjeljak, u okviru akcije MasterCard® Monday's svima se nudi prilika da uštede 10% za online kupnju dvije ili više festivalskih ulaznica ukoliko ih budu kupovali MasterCard® karticama. Uz to, kako je pojasnila Aleksandra Babić, voditeljica marketinga za tržišta Hrvatske, Izraela, Mađarske, Rumunjske i Slovenije, za vrijeme trajanja festivala nadopuna iznosa na festivalskim narukvicama (top up) za korisnike MasterCarda® će biti bez naknade.

Ulaznice za party na Hvaru – Ultra Beach – gotovo su rasprodane – ostalo ih je još samo 500, a mogu se kupiti na ultraeurope.com.
 
Ultra Europe Hvar 
Sve servisne informacije, listu najčešće postavljanih pitanja i odgovora, kao i sve novosti o festivalu, mogu se pronaći na ultraeurope.com, službenoj Facebook stranici festivala te Twitter profilu.
 
Ultra Europe 
Foto: PR
Objavljeno: 14.05.2015. u 09:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p