DOGAĐANJA

3 razloga zašto u kolovozu morate svratiti na Korčulu

Bliži se uzbudljivo festivalsko iskustvo u srcu prelijepog otoka

Korčula 
obale pogledom dostižna, idilično utemeljena između dva dalmatinska velikana, Splita i Dubrovnika, Korčula iskače kao jedna od najljepših točaka cijele Jadranske obale. Osim njenih rajskih plaža, skrivenih uvala i savršeno modrog mora koji se redom nameću kao ultimativni razlog zbog kojih je morate posjetiti, Korčula će u kolovozu postati i the place to be za sve ljubitelje dobrog elektronskog zvuka.

BOOGIE JUNGLE Club i WILDE AGENCY Berlin, ujedinjeni u želji da svijetu pokažu sasvim novu dimenziju festivalske zabave, ovog ljeta predstavljaju KORKYRALIS - jedinstveno, dinamično i uzbudljivo festivalsko iskustvo u srcu prelijepe Korčule, stvoreno da privuče pozornost partijanera sa svih strana svijeta i povede ih sa sobom na provod njihova života.

Hedonistički odmor bez granica, gdje su apsolutno svi festivalski elementi objedinjeni univerzalnom cijenom, rezerviran je za one koji su spremni ostaviti novčanike u sigurnosti svojih domova te se na licu mjesta opustiti i prepustiti svim besplatnim sadržajima i najboljim elektronskim beatovima sezone u ležernoj atmosferi idiličnog Mediterana. Djelić je to Korkyralisove Premium Access filozofije koja ga razlikuje od većine festivalskih priča u Hrvatskoj i ostatku Europe, a uz nju najluđi tulumi pod zvijezdama, ruku pod ruku s liderima elektronske underground scene, od 3. kolovoza postaju stvarnost. Ostale pakete, kao i ulaznice za pojedinačne evente možete pogledati na službenoj stranici festivala.
 
boogie 
Za sjajnu atmosferu za DJ pultom, ali i na podiju, pobrinut će se renomirana imena elektronske scene kao što su Marek HemmannTube & Berger, Paji (live), Juliet Sikora, Mathias Kaden, Ante Perry, P.A.CO., Genyi Yoshida te mnoge druge međunarodne i domaće zvijezde, koje će osigurati glazbenu podlogu festivala.

Partyji na brodu, tulumi na autohtonim rančevima sakrivenim od pogleda javnosti, popodnevne lounge zabave u otočkim it barovima i nezaboravni klupski provodi do jutarnjih sati, samo su neki od brojnih evenata uz koje će, zabavljajući se, publika krenuti putovima lokalnog stanovništva te upoznati sve skrivene dragulje Korčule i čarobne ljepote njena arhipelaga.

Vjerujemo kako vas nakon svih ovih sjajnih razloga zašto morate biti na Korčuli u kolovozu, odnosno u periodu od 3. do 12. kolovoza, ne treba dalje nagovarati. Sunce, neke od najljepših plaža Jadrana i odlična glazba na neuobičajenim lokacijama nama su dovoljni da počnemo pakirati svoje torbe.
 
Foto: PR, Borna Bursać 
Objavljeno: 28.07.2015. u 11:30

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p