DOGAĐANJA

3 razloga zbog kojih morate posjetiti Graffiti na Gradele u SC-u

Malo druženje ljetnih razmjera koje će uljepšati siječanj
GNG
N
ovu godinu bolski Graffiti na Gradele započinju radno, na radost svih nas. U zagrebačkom Studentskom centru 14. siječnja pripremaju pravo malo druženje ljetnih razmjera, ovoga puta pod krovom i u četiri zida. Ne boji se GNG hladnoće, ali u ljetni đir puno je lakše ući sa što manje kila odjeće na sebi.


U predvorju kina SC od 18 sati očekuje nas izložba radova GNG prijatelja i umjetnika – moći ćemo razgledati što su to sve nacrtali Lunar, Lonac, Chez 186, Sarme, Modul Osam, Hana, Mane Mei, Vuk Z. Oreb aka Rad Recorder, Casino i Royal iz HAHA kolektiva, Glitchboy2000, Borut Planinc i Pleh. Izložbu postavlja Antonija Bačić (supernia).

Jedan od ciljeva ove izložbe je pokazati u koliko se heterogenu i široku platformu razvio festival Graffiti Na Gradele, odnosno kako se graffiti i street art scena konstruktivno i kvalitetno može graditi kroz niz različitih medija i perspektiva. Na jednom mjestu okupit će se cijeli niz domaćih umjetnika, od veterana street art i graffiti scene do onih najmađih, koji svojim vizijama u radu donose novu perspektivu iz koje gledamo na tu istu scenu i njen smjer razvoja.

GNG
Osim vrhunskih radova domaćih umjetnika u sklopu jednodnevnog događanja organiziran je i mali skate session, kao i party do ranog jutra uz DJ-e Olivera (Bassinga, Krankšvester), Zemba (BLAW:BLAW) i Kunu (Kiosk skateshop crew). U sklopu cjelodnevnog eventa posjetitelji će moći kupiti Graffiti na Gradele merchandise – majice, torbe, rizle...

Ulaz na cjelokupno događanje je besplatan, a za više informacija pratite službeni Facebook event.


Foto: Facebook
Objavljeno: 12.01.2017. u 10:49

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p