DOGAĐANJA

Ako ste plesali na 'Despacito', voljet ćete i ovu klupsku večer

Zagrebačka večer posvećena reggaetonu
klub
Nakon što je Despacito ludilo zahvatilo cijeli svijet, pa tako i Hrvatsku, ljubitelje latino glazbe i one koji su to tek postali, razveselit će vijest da se sprema novi Romper La Noche party.

Prošla je godina dana od zadnjeg tuluma na kojem se bez prestanka plesalo do ranih jutarnji sati nošeno reggaeton ritmovima. Vrijeme je da se bokovi ponovno zaljuljaju i to već ovog petka, 20. listopada od 23 sata u klubu Katran.

Romper La Noche je inače autentičan klupski party Latinske Amerike, koji spaja senzualne latino ritmove i neodoljive okuse tequile. U petak će se točiti Sierra tequila, a za vatrene reggaeton ritmove bit će zadužen DJ Kn3z, koji je zanat stekao puštajući glazbu u klubovima diljem Los Angelesa. U osnovne plesne korake reggaetona uvest će sve posjetitelje Filip KS iz plesnog kluba Buena Vista Zagreb kratkom radionicom koja počinje u 23 sata. Svakako valja doći na vrijeme i zauzeti svoje mjesto, jer na Romper La Noche svatko može biti kralj plesnog podija. Cijena ulaznice iznosit će 20kn do ponoći, a 30kn nakon ponoći. Prvih 150 posjetitelja dobit će welcome drink.


Foto: Unsplash
Objavljeno: 19.10.2017. u 14:11
Tagovi: Zagreb, Reggaeton, ples

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p