DOGAĐANJA

Anamarija Asanović i Renata Sopek podržale novu suradnju Manga i Persila

Poznati brandovi udružili snage

U sklopu Mango prodavaonice u City centru one West predstavljena je suradnja između popularnog španjolskog high street branda Mango i jednog od vodećih brandova deterdženata za pranje rublja Persil.

VIP eventu povodom predstavljanja atraktivne suradnje prisustvovala su i brojna poznata lica poput Renate Sopek, Mare Bratoš, Mirne Medaković, Anamarije Asanović, Marije Borić, i drugih.

Praktičnost je ključni sastojak modernog života - svi smo u potrazi za inovacijama koje će nam život učiniti lakšim i učinkovitijim, a upravo je to nit vodilja pri udruživanju snaga ovih popularnih brendova. Brand Persil, kao stručnjak za pranje rublja razvio je novi koncept - Persil Duo Caps,  jedinstveno oblikovanu i snažnu kapsulu s dva odjeljka koja nudi snagu i savršene rezultate pranja u samo jednom jednostavnom i ekološki prihvatljivom koraku. Sve poklonice popularnog high street branda Mango na taj će način brzo i efikasno njegovati svoje omiljene odjevne komade.

Tim povodom sve ljubiteljice lijepe i njegovane odjeće prilikom kupovine u Mangovim prodavaonicama u Zagrebu (City center one West, Garden Mall, Arena centar, Avenue mall te Westgate), Rijeci (Tower center), Šibeniku (City Life), Splitu (City center one) te Osijeku (centar grada i Supernova) očekuje i specijalan poklon - praktično pakiranje Persil Duo Caps.

Akcija u Mangovim prodavaonicama vrijedi od 6. do 31. prosinca ili do isteka zaliha. Kao posebni partner projektu će se pridružiti i dm s promotivnim iznenađenjima u proljeće 2013. godine.

 

photo: Goran Čučković

Objavljeno: 30.11.2012. u 12:15
Tagovi: Mango, persil

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p