DOGAĐANJA

Atmosfera kultnih berlinskih klubova u 4 hrvatska grada

Najbolje od berlinske undeground glazbene scene na 'Beck's to Basics'
becksperience warm up party 
Na Beck'sperience warm up partyju u Staroj vojnoj bolnici u Vlaškoj predstavljen je ovogodišnji Beck'sperience program Beck's to Basics koji će ovo ljeto u četiri hrvatska grada donijeti najbolje od berlinske undeground glazbene scene. U jedinstvenom prostoru stare bolnice u Vlaškoj, DJ-i Pero FullHouse, Jan Kinčl Zero i Ivan Komlinović omogućili su brojnim predstavnicima medija i poznatim osobama da prvi osjete atmosferu kakva će ovo ljeto vladati hrvatskim gradovima u sklopu legendarnog klupskog programa za istinske poznavatelje elektronske glazbe.

„Osim vrhunskih DJ-a, ono po čemu se Beck`sperience razlikuje od dosadašnjih su i jedinstveni prostori održavanja partyja, većinom napuštene lokacije posebno uređene za naše partyje, a vjerujemo da će te neotkrivene lokacije dodatno naglasiti atmosferu underground scene. Još jednom smo pokazali kako Beck`s nije samo njemačko pivo broj 1 u svijetu već i trendseter u organizaciji ovakvih projekata, za koje vjerujemo da će se zaista tražiti karta više“, rekao je Zlatko Nojkov, marketing menadžer za Premium brendove Zagrebačke pivovare.
 
becksperience warm up party 
Ana Stunić 
becksperience warm up partyZlatko Nojkov i Ana Stunić

U posebno dizajniranim industrijskim prostorima u Šibeniku, Zadru, Rijeci i Zagrebu nastupit će najbolji njemački DJ-i koji će prenjeti atmosferu kultnih berlinskih klubova Berghain i Tresor uz potporu lokalnih DJ-a i drugih street performera. Jedinstven scenografski postav napuštenih underground prostora činit će reciklirane limenke i čepovi Beck'sa, a grafiteri će oslikavati bačve u koje će se odlagati plastične čaše za reciklažu kako bi se svim partyjima dala zelena nota i naglasak na ekološku osviještenost.

Najbolji ljetni Beck`sperience partyji održat će se:

20. srpnja - Šibenik, Minerska uvala - DJ Oliver Deutschmann i Florian Miendl
2. kolovoza - Zadar, Luka Gaženica – izvođači: Heiko Laux i Brian Sanhaji
19. kolovoza - Rijeka, bivša tvornica Torpedo – izvođači: Lucy i Analogue Cops
 
dj pero fullhouseDJ Pero Fullhouse
 
iva šulentić Iva Šulentić
    FASHION.HR tim, Lorna Batičić i Zlatko NojkovFASHION.HR tim, Lorna Batičić i Zlatko Nojkov iz Zagrebačke pivovare 
 
Legendarni klub Tresor povodom svog 25. rođendana odlučio jedan svoj party pokloniti Zagrebu, kada će se održati velika završnica ovogodišnjih Beck'sperience partyja. Mjesto i datum održavanja partyja naknadno će se najaviti.

Ulaznice za sve Beck`sperience partyje mogu se kupiti u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop. Online prodaja: www.ticketshop.hr. Cijena ulaznice 70kn (na dan Eventa 90kn) s uključenom konzumacijom Beck'sa.
Objavljeno: 05.07.2016. u 12:12
Tagovi: BECK'S, party

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p