DOGAĐANJA

Balerine HNK i momčad KHL Medveščaka zajedno na filmu

Stvaranje nove gradske legende

Balerine HNK i momčad KHL Medveščaka zajedno na filmu 
Suprotnosti se privlače, to je odavno poznato, ali malo je tko mogao zamisliti najčvršće dečke u gradu na daskama Hrvatskog narodnog kazališta, na terenu koji je domaći za najveće majstore hrvatske baletne umjetnosti. 

Suradnja dvaju zagrebačkih institucija umjetnosti i sporta ‒ Baleta Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu i prve momčadi KHL Medveščak Zagreb ‒ počela je snimanjem filma koji će uskoro doživjeti svoju premijeru. Već i sama kostimografija i priprema seta za snimanje u blizini Hrvatskoga narodnog kazališta bili su dovoljno neobični te su izazvali golemu znatiželju prolaznika koji su se pokušavali dosjetiti što to povezuje kazalište i hokej.
 
Balerine HNK i momčad KHL Medveščaka zajedno na filmu 
Filmsku priču tek ćemo vidjeti, ali od samoga početka zagrebački su Medvjedi i Balet HNK-a u Zagrebu zaintrigirali sve poklonike i umjetnosti i sporta, koji uz dinamičan i atraktivan trailer mogu svojoj mašti dati krila i nagađati kakav je razvoj događaja moguć uz ovu, na prvi pogled, nespojivu kombinaciju.

Što novoga zagrebački Medvjedi i Balet donose u grad i kako se stvarala nova gradska legenda i ova jedinstvena zagrebačka priča doznat ćete uskoro...
 
 
Foto: Ivana Kaurloto
Objavljeno: 25.09.2015. u 13:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p