DOGAĐANJA

Barbara Kolar najavila nove Avon proizvode

Avon predstavio društveno odgovorne projekte i nove proizvode

Druga od tri planirane godišnje konferencija tvrtke Avon Hrvatska održana je u hotelu Aristos u Zagrebu. Barbara Kolar, lokalna ambasadorica tvrtke Avon, najavila je nove proizvode tvrtke namijenjene prikupljanju sredstava za borbu protiv raka dojke te obiteljskog nasilja. ''Bitno je znati kako za ovakva pitanja od šireg značaja, kao što su Avonova borba protiv raka dojke i obiteljskog nasilja, svatko od nas može dati svoj doprinos. Kupnja Avonovih proizvoda označenih ružičastom vrpcom ili simbolom vječnosti, najjednostavniji je način da se i sami priključimo toj humanoj borbi'' napomenula je.

Avonova ambasadorica podsjetila je i na uspjeh drugog izdanja turneje mobilnim mamografom ''Moja prva Mamografija''. Naime, mobilni mamogaf obišao je 10 gradova na području Dalmacije, a pregledano je više od 650 žena u dobi od 40 do 49 godina, dok je za čak 65 % njih to bio prvi mamografski pregled.

Avon je pripremio i lansiranje nekoliko novih mirisa, kreiranih u partnerstvu sa svjetskim glumačkim zvijezdama, Patrickom Dempseyem za miris Unscripted, Courteney Cox za miris Spotlight, i Reese Witherspoon za miris In Bloom. Očekuje se i nova linija make-up proizvoda koje je ekskluzivno za Avon dizajnirala poznata modna kuća Ungaro, a Reese Witherspoon, koja je i globalna ambasadorica tvrtke Avon, promovirat će u predstojećim kampanjama Avona i inovativnu SuperCurlacious maskaru.

 

T.B.

Objavljeno: 03.09.2009. u 18:10
Tagovi: Barbara Kolar, Avon

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p