NAJAVE

Znate li gdje možete besplatno učiti plesati?

Začinite kraj travnja plesom
Svjetski dan plesa, koji se obilježava 29. travnja, plesni studio Edite Cebalo odlučio je proslaviti u pravom duhu tog dana - plesom.

Tijekom popodneva otvaraju se vrata studija svima koji žele isprobati neku plesnu tehniku. Počinje sa satom klasičnog baleta, po kojem je plesni studio Edite Cebalo najpoznatiji, a potom slijede i druge tehnike: plesna rekreacija za zlatne godine, brak dance, hip hop i jazz dance. Sudjelovanje na satovima je potpuno besplatno, a nije potrebno nikakvo predznanje – cilj je da ljudi dođu, zaplešu, vide da je ples najbolja stvar na svijetu i zaljube se u njega, pa potencijalno i požele zaplesati opet.

"Primijetila sam da se Dan plesa sve manje obilježava besplatnim satovima, a to je velika šteta. Ljude treba privući u dvoranu, pokazati im koliko je odlično plesati, i baš tako proslaviti dan kad je rođen začetnik modernog baleta i jedan od najvećih plesnih reformatora, Jean Georges Noverre. Želimo da u dvoranu zavire svi: oni koji traže novi hobi, koji se žele kretati, ali i oni koji možda cijeli život sanjaju da nešto čagaju, ali nikad nisu krenuli... Svi su dobrodošli na ples.",  kaže Edita Cebalo, vlasnica studija.

Na Facebook eventu plesnog studija možete pronaći podatke o tome kada se točno održava koji sat. Potrebno se prijaviti (jer kapaciteti dvorane su ograničeni) i na sat doći u uskoj odjeći.


Foto: PR
Objavljeno: 17.04.2018. u 11:36
Tagovi: ples

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p