DOGAĐANJA

Bliži se 18. Motovun Film Festival!

Omiljena ljetna destinacija filmofila započinje projekcijama u Zagrebu i Rijeci
 
Motovun Film Festival ove će godine od 25. do 29. srpnja proslaviti svoju punoljetnost. Ulazak u svijet odraslih obilježit će raznolikim filmskim i zabavnim programom. Po prvi puta će se na motovunskom platnu prikazati jedna TV-serija, a zagrijavanje prije odlaska na brdo počet će krajem mjeseca Skrivenim projekcijama u Zagrebu i Rijeci. 

Već gotovo dva desetljeća Motovun Film Festival otkriva najbolja ostvarenja nastala u malim i nezavisnim filmskim produkcijama pa posjetitelje i ove godine očekuje brdo dobrih filmova u glavnom programu, uz poneka iznenađenja, kao što je prateći program posvećen slavnom danskom filmskom pokretu Dogme 95 te program Francuska – zemlja partner, ostvaren u suradnji s manifestacijom Rendez-vouz, festivalom Francuske u Hrvatskoj.

Kao dio spomenute suradnje, Motovun Film Festival će po prvi puta u svom programu prikazati jednu TV-seriju. Riječ je o kultnoj mini-seriji poznatog redatelja Brune Dumonta – P'tit Quinquin, bizarnom krimiću pomaknute atmosfere i svojevrsnoj francuskoj ruralnoj verziji Twin Peaksa. Premda je rađena kao TV-format, serija je u integralnom trajanju prikazana na mnogim svjetskim festivalima (uključujući i Redateljski dvotjedan Festivala u Cannesu). Ulaznice za predstojeće 18. izdanje Motovun Film Festivala već se mogu nabaviti u online pretprodaji, u sustavu Ulaznice.hr. Do 1. srpnja ulaznice su dostupne po iznimno povoljnim cijenama. U prodaji su četiri kompleta: Sve po 10 kuna, Veliki komplet, Mali komplet i Jutarnji komplet.
 
Motovun film festival
Za sve one kojima najpopularnije domaće filmsko hodočašće ne ulazi u ljetne planove, festival nudi nekoliko prilika za iskupljenje. Tijekom lipnja i srpnja u Zagrebu i u Rijeci održat će se Skrivene projekcije, filmska avantura tijekom koje gledatelje očekuju filmski klasici na tajnim gradskim lokacijama, a krajem kolovoza Motovun Film Festival seli u metropolu, uz program odabranih naslova s ovogodišnjeg festivalskog izdanja.
 
Motovun film festival
Detaljne informacije o ulaznicama moguće je pronaći na službenoj festivalskoj stranici www.motovunfilmfestival.com.

Foto: Instagram, PR

Objavljeno: 10.06.2015. u 11:22

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p