DOGAĐANJA

Bliži se brački festival koji ne mislimo propustiti

Festival s karakterom
voisa
F
estival s karakterom, Voi’Sa, zauzima sve bitnije mjesto na mapi događanja hrvatske obale, a uoči svog 8. izdanja donosi line-up u kojem će se svatko pronaći. Mjesto radnje ovog jedinstvenog trodnevnog plesnog događaja već četvrtu godinu za redom je plaža Acapulco u Supetru na otoku Braču, a odvija se u razdoblju od 21. do 23. srpnja.


Za samo otvaranje festivala, u petak 21.7., Voi’Sa nakon dugih 17 godina ponovno dovodi na Brač kultnu četvorku iz Rijeke - Urban & 4, na čelu s jednim od najkarizmatičnijih i najosebujnijih umjetnika hrvatske glazbene scene, čijih se nastupa publika jednostavno ne može zasititi. Predgrupa Urbanu & 4 je splitski progresivni punk-disco bend Rolo, čija je zarazna i direktna plesna energija ključan faktor sve veće popularnosti.

Drugi dan festivala koji pada na subotu 22.7. donosi nam još izvornog bendovskog zvuka, odnosno hip-hop poslasticu s crossover predznakom - Elemental. Riječ je kao i uvijek o nastupu visoke frekvencije koji se nikako smije propustiti, a nakon sedam studijskih albuma možemo očekivati odličan i uigran uvod u subotnju plesnu noć. Za uvod druge večeri festivala pobrinut će se live act ekipa Unitsouled s londonskom adresom i karakterističnom jazzy-hip-hop-eklektičnim zvukom.

Nakon dva dana organskog zvuka, treći i posljednji dan festivala u nedjelju, 23.7., predodređen je za ljubitelje dobrog housea i fine elektronike. Ne propustite Voi’Sa kućni tulum s inovativnim live setom ekipe iz Splita AM:PM, kao i nastavak plesne večeri uz Eddija Ramicha i ostatak line-upa.

Među gore navedenim imenima na bogatom trodnevnom programu naći će se i imena kao što su Ante Demos, Bocca Sofistifunk, D-Gree, Feta, Fiddly Digits, Tabbu Keeper of The Groove, Hrwo E, Ivan Dudda, Ivan Škvorc, Jakir’s, Kid Va, MJ Suddani i Oli do Bolli. Za vizualne poslastice odgovorna je kao i do sada STUDIO BARANDA.

Dnevni program održava se od 15h do 20h, a noćni program održava se od 22h do 5h.

voisa
Cijena festivalske trodnevne ulaznice iznosi 100kuna (ograničen broj). Cijena ulaznice u pretprodaji za prvi i drugi dan festivala iznosi 50 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 70 kuna. Cijena ulaznice za finalnu večer je 30 kuna. Ulaznice možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Turistički info centar Supetar / Idi i Vidi putnička agencija / Adriaticket.

Foto: PR

Objavljeno: 18.07.2017. u 09:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p