DOGAĐANJA

Bliži se iščekivana premijera predstave Sherlock Holmes

Nekoliko dana do premijere predstave u režiji Krešimira Dolenčića

SHERLOCK HOLMES
Š
to povezuje bankara kojemu je iz kuće ukraden dragocjeni polog i ženu čiji je muž umro nakon razdoblja ludila? Kave veze imaju bivši robijaši, ludi znanstvenik, tajanstveni mirisi i nestali dragulji s uginulim ovcama i prijmom u Buckinghamskoj palači?


U toj neobično složenoj zavjeri nitko nije izvan sumnje, pa čak ni engleska kruna. Naizgled nepovezani slučajevi vode do profesora Moriartyja, genijalna zločinca i nikad poražena neprijatelja Sherlocka Holmesa, te do Irene Adler, jedine žene koju Sherlock nikad nije uspio zaboraviti. Suočen sa svojim vječnim demonima, Sherlock Holmes naći će se u najvećem izazovu karijere, a o njegovu briljantnu umu ovisit će možda i budućnost čitavoga svijeta.

SHERLOCK HOLMES
SHERLOCK HOLMES
SHERLOCK HOLMES
Predstava Sherolck Holmes publiku vodi zamršenim labirintom zločina i prevara, odanosti i hrabrosti, nagađanja i napetosti te nevjerojatnih obrata, ostavljajući gledatelje u dvojbi ili aktivnu sudjelovanju u rješavanju mozgalice: „Tko je kriv?” Sve što ste ikad voljeli u starim i novim pustolovinama najvećeg uma u povijesti svjetskog krimića, ovdje je. Mijenjaju se mediji, razvija tehnologija, super- i antijunaci iskaču iz pašteta, ali nas Sherlock Holmes svakim svojim slučajem podsjeća na nepobjedivu moć ljudskog uma i prednosti razmišljanja vlastitom glavom.

SHERLOCK HOLMES
SHERLOCK HOLMES
Predstava Sherlock Holmes autorice Ane Tonković Dolenčić, nastala po motivima i likovima pripovjetki i romana Arthura Conana Doylea, u režiji Krešimira Dolenčića i izvedbi Zagrebačkog kazališta mladih bit će premijerno izvedena u subotu 15. listopada u 20 sati u dvorani Istra. Naslovnu ulogu tumači Rakan Rushaidat, a doktor Watson je Filip Nola.

SHERLOCK HOLMES
SHERLOCK HOLMES
SHERLOCK HOLMES

Foto: PR

Objavljeno: 11.10.2016. u 10:52

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p