DOGAĐANJA

Bliži se najkul party na krovu Muzeja suvremene umjetnosti

Tulum s pogledom na Zagreb
rnb confusion
R
NB Confusion ekipa se nakon ljetne pauze vraća u Zagreb s najboljim poklonom svojim fanovima - najkul partyjem na krovu Muzeja suvremene umjetnosti. Tradicionalni Back 2 The City skupit će sve dojmove ovog ljeta na tulumu s pogledom na Zagreb zakazanim za subotu 2. rujna s početkom u 16 sati. Oni koji su plesali na posljednjem MSU RoofTop partyju zasigurno znaju da je to događaj koji se ne propušta.


Po uzoru na rooftop partyje u New Yorku, Berlinu ili Londonu, RNB Confusion će ugostiti i posebne DJ goste koji će krov Muzeja za suvremenu umjetnost pretvoriti u najplesniji podij u Zagrebu. Zagrebačka prva DJ dama DJ Rea, rezident RNB Confusiona DJ Em Bee te specijalni gost, sarajevski dj virtuoz AHMAAD aka A SKITZO u subotu 2. rujna od 16 sati odvest će vas na zanimljivo glazbeno putovanje na kojem će se plesati sve do ponoći.

rnb confusion
Uz selekciju hladnog Becksa, Redbull i Jagera, za potpuni užitak pobrinut će se kreativna ekipa iz "A 50 Burgers & Champagne bara" koji su osmislili slasni gastro kutak. Stoga, na krov se savjetuje doći praznog želuca, a zbog što boljeg dnevnog ugođaja te plesa uz ljetni zalazak sunca, ekipa RNB Confusiona savjetuje dolazak na krov MSU-a od 18 sati. Ograničeni broj ulaznica po cijeni od 70 kuna dostupno je u A 50 Burgers & Champagne baru (Europski trg).

rnb confusion
Foto: PR
Objavljeno: 25.08.2017. u 13:06
Tagovi: RNB Confusion, msu

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p