DOGAĐANJA

Brač Film Festival samo što nije počeo

Odličan filmski program, radionice i izložbe u Supetru

Brač film festival 

Na drugom Brač Film Festivalu, od 11. do 13. kolovoza, ponovo će se okupiti redatelji, glumci, novinari i ljubitelji filmske industrije. Odličan filmski program, radionice i izložbe te kristalno čisto more i prekrasni Supetar garancija su dobrog provoda.

Ovogodišnji Brač Film Festival otvara se sutra u Ljetnom kinu Supetar projekcijom proslavljenog dugometražnog domaćeg filma Zvizdan, autora Dalibora Matanića, petak je u znaku Mustanga, turskog filma nominiranog prošle godine za Oscara, dok se u subotu prikazuje srpsko hrvatska koprodukcija Ničije dijete, trostruki laureat Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji.
 
 
U prekrasnom amfiteatru Waterman Svpetrvs Resorta pod zvjezdanim nebom drugog dana festivala prikazivat će se kratkometražni filmovi studenata filmske akademije iz čitave regije, a u Narodnoj knjižnici tijekom sva tri dana u jutarnjim satima najmlađi će uživati u projekcijama istaknutih naslova Operacija Arktik, Phantom Boy i Pozdrav od Mikea.
 
Red filma, red zabave, bogat popratni program i odlična ponuda Svpetrvs hotela - službene hotelske kuće Brač Film Festivala, razlog su više da se uputite u Supetar i uživate u vrućem ljetu uz omiljen film.
 
 
Foto: PR
Objavljeno: 10.08.2016. u 11:26

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p