DOGAĐANJA

Brojne poznate osobe posjetile izložbu Vladimire Spindler

Postav 'prijateljice i ja' u galeriji Velvet
Sinoć je u zagrebačkoj galeriji Velvet predstavljena izložba fotografkinje Vladimire Spindler pod nazivom „prijateljice i ja". Izložbu su pogledala brojna imena društvenog života: Kristina Krepela, Ana Majhenić, Edvin Liverić, Anita Dujić, Matija Dedić, Nedad Korkut, Lea Dekleva, Loredana Bahorić, Ogi Antunac, Arsen Ostojić, Sanja Piljić, Ronald Braus i brojni drugi.

„Priča je krenula prije godinu i pol dana kada sam susrela sam moju dragu prijateljicu Sanju Šantak... Izgrlile smo se i kada je krenula od mene pomislila sam: "Bože, kako je ženstvena, podsjeća me na Sophiu Loren. I tako, malo po malo, rodila se ideja da svoje drage prijateljice pretvorim u prave filmske dive, koje su bez sustezanja pred mojim objektivom zaigrale svoje prve filmske uloge," izjavila je o izložbi njena autorica Vladimira Spindler.

Vladimira Spindler i prijateljice

„Galerija Velvet bila je idealno mjesto za takvu izložbu... Još mi je nedostajao jedan detalj za kompletnu priču i tada sam shvatila da je to 8. mart. To je nekad bio dan koji se više slavio i obilježavao nego danas pa sam pomislila da je upravo to dan kada se trebamo okrenuti sebi. Osmi mart. Divno, odlučila sam izaći s pričom toga dana i kao moj poklon svim ženama s jasnom porukom: Svaka žena u očima nekog drugog promatrača može biti filmska diva."

Martina Sahbaz kao Monica Bellucci

Prijateljice koje su utjelovile autoričine najdraže filmske dive su: Petra Fabro (Sigourney Weaver), Ariana Korlaet (Eva Green), Sanja Šantak (Sophia Loren), Martina Sahbaz (Monica Bellucci), Lada Luketić (Lauren Bacall) i sama Vladimira Spindler (Capucine).

Vladimira Spindler kao Capucine

Izložba „prijateljice i ja" ostvarena je u suradnji s beauty partnerom L'oreal Paris, a u galeriji Velvet može se pogledati sve do 30. ožujka. Ulaz je besplatan.

Photo: promo

Objavljeno: 09.03.2013. u 16:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p