DOGAĐANJA

Celebrity report: Fashion Week Zagreb

„Obožavam dizajn Ivana Alduka!“

Večeras je u Hypo centru održan još jedan Fashion Week Zagreb. Nova lokacija okupila je stara i dobro nam znana lica, koju su ipak izostala s revije mladih dizajnera i došla pogledati tek revije etabliranih dizajnera. Znači li to da nema interesa za mlade dizajnere? Ne nužno.

Ivana Delač Đolo, bivša Miss Universe, pojavila se u fantastičnoj krem haljini iz posljednje kolekcije Ivana Alduka i definitivno bila najbolje odjevena sinoć. „Baš mi je drago da pitate za haljinu. Vidjela sam je u jednom editorijalu i napokon kupila tijekom Noći hrvatskih dizajnera. Moram priznati da obožavam dizajn Ivana Alduka i način na koji kombinira nježne i grube teksture. Da mi ponudi neku suradnju, prihvatila bi ponudu bez razmišljanja!" objasnila je.

                              Ivana Delač Đolo

Revije je došla pogledati i Leonarda Boban, koja je došla u casual izdanju- trapericama i tunici. Priznala nam je kako se ne planira vratiti na modnu scenu. „Dugo sam razmišljala o povratku, ali sam zaključila kako je to previše hektično za mene. Trenutno imam neke druge projekte u planu, prije svega vezano uz prehranu, ali ne bi išla u detalje."

                            Leonarda Boban

U casual izdanju došla je i glumica Marijana Mikulić, dok je Vanja Mamić odjenula trendovsko krzno u nijansama sive boje. Lupino se držao provjerene crnine, baš kao i Mia Begović koja još uvijek nije odustala od svoje prepoznatljive punđe.

 

Borina Kopčić

 

Objavljeno: 25.11.2010. u 23:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p