DOGAĐANJA

Četiri dana genijalne zabave!

Treće izdanje Sonusa dovodi najveća imena elektronike
Sonus festival 
Na našem party otoku ni ovoga se ljeta glazba ne gasi, a najfiniji elektronski zvuci odjekivat će Pagom i u periodu Sonus festivala, od 16. do 20. kolovoza.
 
Na Sonus 2015, naime, dolazi sama krema techno glazbe - legenda Papa Sven Vath, virtuoz na gramofonima - Ricardo Villalobos kojeg mediji i fanovi zbog ekstravagantnog nastupa posebno vole, doktor minimala Richie Hawtin, veliki Marco Carola, osnivač koncepta nedjeljnih partija pod nazivom Stereotip koji su se već par puta održali u Hrvatskoj – Dixon, koji je prema poznatom Resident Advisoru već 2 godine zaredom izabran za svjetskog broj jedan DJ-a, Luciano, Loco Dice, Pan-Pot, tINI, Tale of Us, Ame i još mnogi drugi.
 
sonus festival 
Čak 70 DJeva nastupit će od 16. do 20. kolovoza u tri kluba na plaži Zrće na otoku Pagu. Nakon prošle godine kad je festival bio rasprodan, i ove godine se u pet dana festivala, očekuju deseci tisuća gostiju iz cijelog svijeta. Klubovi Papaya, Aquarius i Kalypso ugostit će neka od najvećih imena techno scene danas koje nije moguće čuti igdje u našoj regiji, na istom eventu.

Sonus festival je i ove godine prilagodio cijene ulaznica za posjetitelje iz Hrvatske i EX YU regije te festivalska ulaznica za 5 dana festivala iznosi 620 kn. Ulaznice se mogu kupiti online putem Entrio web trgovine  ili na Entrio prodajnim mjestima.
 
sonus festival 
sonus 
Foto: PR
Objavljeno: 26.07.2015. u 09:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p