DOGAĐANJA

Chevrolet predstavio potpuno novi Spark

Naše celebsice vole mini Spark!

Svečanom prezentacijom u Mimari predstavljen je novi Chevrolet Spark. Godinama najprodavaniji mini u Hrvatskoj moderna je interpretacija legendarnog Chevroletovog branda, imena koje je godinama više nego bilo koje drugo predstavljalo užitak i slobodu vožnje.

Osim simpatičnog Sparka, predstavljeno je i četvrto izdanje natječaja Mladi. Kreativni. Chevrolet namijenjenog mladim kreativcima, studentima umjetničkih fakulteta i visokih škola iz brojnih europskih zemalja. Ovaj europski natječaj ohrabruje studente da promatraju Chevroletove modele Spark i Volt iz svoje kreativne perspektive, te nagrađuje njihove vizije. U kategoriji moda od prve godine postojanja sudjeluju i studenti zagrebačkog Tekstilno-tehnološkog fakulteta, i to izrazito uspješno. Prije dvije godine je Neven Mihić zauzeo treće mjesto, a istu su poziciju na lanjskom europskom finalu u Berlinu osvojile i sestre Špoljar.

Ovogodišnji natječaj bit će još uzbudljiviji jer su se uključila još dva zagrebačka fakulteta, što našim studentima omogućuje sudjelovanje u ukupno četiri kategorije. Tako će se studenti Grafičkog fakulteta iskušati u kategorijama fotografija i vizualne umjetnosti, polaznici Akademije dramskih umjetnosti - katedra fotografija u kategorijama video i fotografija, a Tekstilno-tehnološkog fakulteta ponovno u modi, ali i u vizualnim umjetnostima.

Na plavi tepih ispred Mimare u Sparkovima su pristizali brojni hrvatski celebsi. Tako je iz prvog Sparka izašlo čak 5 prijateljica, Marija Omaljev, Csilla Barath Bastaić, Marijana Mikulić, Ivana Kindl i Emilija Bunjac. Sparkov debi nisu propustile ni trendseterice Marijana Batinić i Petra Nižetić, Ines Preindl, Emilija Bunjevac i Tina Katanić, a da večer protekne u zabavnom okruženju pobrinuo se voditelj Mario Petreković.  

A.B.

Objavljeno: 05.03.2010. u 13:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p