DOGAĐANJA

Dašak francuskog šika u Zagrebu

uz Dolce & Gabbanu

Mnogi domaći modni sladokusci s oduševljenjem su dočekali vijest o novom konceptu uređenja D&G prodavaonice u središtu Zagreba. Nakon Verone, Zagreb je prvi u ovom dijelu Europe dobio shop u kojem je predstavljen novi koncept uređenja D&G prodavaonica.

Time je Lantea Grupa dala do znanja kako vodi računa o željama modnih fanatika jer omogućuje da u glavnom gradu nađu svoje omiljene modne marke.

Vrhunski materijali i dizajn odlika su svih kolekcija glasovitog modnog dvojca Domenica Dolce i Steffana Gabbana koji su ove sezone svoje vjerne poklonike odveli na Francusku rivijeru. Dio tog glamura predstavljeno je prije nekoliko dana u D&G shopu, gdje su svi prisutni uspjeli udahnuti  dašak francuskog šika.

Na modnom druženju uz koktele predstavljena je D&G kolekcija koja kao da nas odvodi na modno krstarenje u prošlost, gdje su elegancija, jednostavnost, glamur i šik povezani u prekrasnu "morsku" kolekciju koju  čine igra crvene, bijele i plave, sa zlatnim i srebrnim detaljima tkanine i modnih dodataka.

Horizontalne, vječne plavo bijele pruge izmjenjuju se u kolekciji sa sitnim mornarskim printevima, poput sidra, užadi I nautičkih zastava . Veliki šeširi, široke, duge suknja-hlače posute ljuskicama te bogate suknje od šifona  izrađene su od podatnih tkanina i pletiva koje lijepo padaju pa siluetu čine još elegantnijom. Zlatni ili srebrni lame, u kombinaciji sa šifonom, korišten je za izradu glamuroznih večernjih haljina, koje upotpunjuju i ruže od šifona i zlatnog lamea kao i plisirane tkanine formirane u mašne.

Modno druženje posjetile su i mnoge poznate osobe, Ecija Ojdanić, Sandra Bagarić, Tihana Harapin Zalepugin, Martina Tomčić, Kristina Krepela, te mnogi drugi. 

A.B.

 

Objavljeno: 09.06.2009. u 18:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p