DOGAĐANJA

Događanje koje nećete htjeti propustiti

Spoj audiovizualnih umjetnosti u skrivenom zagrebačkom vrtu
Beck's Silent Experience + Secret garden exhibition
Nakon više nego uspješne turističke sezone na Jadranu, događanja se, zajedno s ljudima, polako sele natrag u metropolu. A ona će, po svemu sudeći, biti izrazito zabavna i plodna kad je riječ o društvenoj sceni. 

Jedno od svakako najzanimljivijih događanja nove sezone smjestilo se u zelenu zagrebačku oazu u centru grada. Naime, YEM agencija u suradnji s Beck'som predstavlja Beck's Silent Experience + Secret garden exhibition. Riječ je o Silent partyjima i izložbi istaknutih regionalnih autora s područja ilustracije i dizajna u skrivenom vrtu Muzeja za umjetnost i obrt. Ugodan spoj audiovizualnih umjetnosti pružit će jedinstven doživljaj, a druženje će biti upotpunjeno i finim zalogajima.

Nakon niza uspješnih Silent partyja u Tvornici te već sad onih kultnih na INmusic festivalu, YEM se odlučio na novi korak i novu lokaciju. Za otvaranje nove sezone Silent partyja odluka je pala na jedan od najljepših prostora, atrij Muzeja za umjetnost i obrt na adresi Trg Maršala Tita 10. Na prvom izdanju Beck's Silent Experience partyja nastupaju DJ Indy (hip hop, RnB, trap - plavi kanal), DJ Rea (house, garage, future - bass zeleni kanal) te DJ Sin (80s, 90s, funk, disco, indie - crveni kanal). Broj ulaznica je ograničen na broj slušalica, njih 300.
 
vedran klemens 
Na specijalnom izdanju Beck’s Silent experiencea nekoliko će sjajnih autora svojim radovima ovaj događaj učiniti još zanimljivijim. Secret garden exhibition održat će se prije svakog Silent partyja gdje će tri različita autora predstaviti svoje radove. Izložba će biti popraćena i zvučnom kulisom DJ-a koji će nas voditi putevima synthpopa, čime će doživljaj biti upotpunjen. Izložba se otvara u 18h, a završava netom prije partyja, u 22h. Već idućeg tjedna, na novom Silent partyju, predstavit će se nova tri autora. Na prvom izdanju Secret garden exhibitiona svoje će radove predstaviti Vedran Klemens, diplomirani grafički dizajner, akademski slikar, ilustrator i art direktor s portfeljem punim radova i nagrada (Red Dot, European Design Awards, ADCC, ADCE, Epica Awards, IdejaX, Dan D, Sudnji dan…), Nebojša Cvetković, nagrađivani dizajner i ilustrator u agenciji Bruketa&Žinić OM, te dizajner i ilustrator iz Ploča Ivo Matić.
 
Nebojsa Cvetkovic 
Prvi u nizu Beck's Silent Experience + Secret garden exhibition održava se 10. rujna. Ulaznice za silent party možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 40kn, dok je ulaz na samo izložbu besplatan. Izložba počinje u 18h i traje do 22h, a od 23h na rasporedu je Silent party. Uz Secret garden exhibition, posjetitelji će moći pogledati i ostale izložbe koje se održavaju u Muzeju za umjetnost i obrt.
 
 
Foto: PR
Objavljeno: 25.08.2016. u 12:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p