DOGAĐANJA

Doživite božićnu disco groznicu u klubu Boogaloo

'Zamisli život u ritmu muzike za ples'

Počinje božićna disco groznica! Provjerena ekipa Zagreb DISCO Festivala i ove je godine pažljivo smišljala program i pripremila najveseliji, najluđi i najplesniji božićni disco spektakl. ZDF slavi četvrto božićno izdanje sa statusom najvećeg i najpopularnijeg regionalnog disco festivala koji je po svom programskom konceptu jedinstven u svijetu.

Ovogodišnji ZDF gostuje u poznatom zagrebačkom klubu Boogaloo, za disco generaciju mjesto poznato kao legendarna 'MOŠA'. ZDF s ponosom i veseljem najavljuje bogatu klupsku produkciju s vrhunskim soundom i odličan program uz 10 DJa i live izvedbom specijalnih gostiju. Neće biti teško zamisliti život u ritmu muzike za ples uz nastup kultnog zagrebačkog benda 'JURA STUBLIĆ & FILM'. Jedan od najpoznatijih bendova osamdesetih će usijati atmosferu sa svojim najvećim hitovima. I to nije sve! Nakon dvije godine na ZDF nam se vraća Marina Perazić no ovog puta u ulozi DJice sa svojim spektakularnim 'Guilty Pleasure Disco Queen' show-om u kojem kombinira DJ set i Live izvedbu najvećih Denis&Denis hitova.


Pripremite se na punih osam sati čiste glazbene i plesne uživancije. Uz poznate ZDF DJe – Borivoja Vincetića, Krnyu, Fukija, Tome Ricova, XEDa i Uncle Jama, imat ćemo prilike vidjeti i Tomi Phantasmu, DJ XXXtendeda i HrwoE-a koji već sad s nestrpljenjem glancaju vinile. Na dva posebno osmišljena tematska dance floora slušat ćemo najbolju glazbu koja se puštala u ‘70/’80’90. Otputujmo zajedno u najplesnije glazbeno doba kad smo izlazili po disco klubovima svaki dan!

Foto: PR
Objavljeno: 06.12.2018. u 14:50
Tagovi: party

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p