DOGAĐANJA

Drugačiji Advent na Europskom trgu

Tisuću srca u srcu Zagreba
Advent na Europskom trgu
okviru Adventa u Zagrebu, 28. studenoga počinje Advent na Europskom trgu, koji će Zagrepčanima i svima onima koji se u (pred)božićno doba zateknu u metropoli u 39 dana ponuditi niz adventskih sadržaja i program okrenut mlađoj, urbanoj publici. Početak adventskog razdoblja u srcu grada obilježit će na Europskom trgu 28. studenog nastup elektropop dvojca Nipplepeople i vješanje tisućitog srca. 

Advent na Europskom trgu trajat će od 28. studenoga 2015. do 6. siječnja 2016. godine te će objediniti preko 30 izlagača s modernom ugostiteljskom i kulturnom ponudom. Ispod tisuću srca koja će krasiti Europski trg, s nogu će se svaki dan moći nešto fino prigristi uz kuhano vino, kupiti poseban suvenir, božićni ukras ili poklon i poslušati koncert mladih bendova za čiji je odabir i nastupe cijeli mjesec zadužena entuzijastična ekipa platforme BalconyTV.

Advent na Europskom trgu
 
Na Europskom trgu gledat će se i filmovi iz programa Maraton kratkometražnog filma (18.12.), doručkovati uz glazbu u sklopu Frühstücka (26.12.) i upoznavati s danskom kulturom, gastronomijom i običajima. Bit će tu i izložbe nedjeljom prijepodne u suradnji s Boonikom pod nazivom 10 štafelaja nedjeljom, dječji program vikendom ujutro organiziran uz potporu EU komisije, tržnica lokalne organske hrane Mali plac na Tavanu, DJ nastupi te posebni programi za Badnjak i doček Nove godine. Dodatno, u susjednoj ulici - Kurelčevoj, čeka vas Fuliranje i Advent 14 svjetskih prijestolnica.
 
Advent na Europskom trgu
Foto: PR
Objavljeno: 20.11.2015. u 11:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p