DOGAĐANJA

Dubrovnik dobiva ljetne glazbene igre

Watergate goes Croatia
Dubrovnik 
Nakon Dubrovačkih ljetnih igara i Igre prijestolja, s punim pravom možemo reći da Dubrovnik dobiva i glazbene igre. Ovoga ljeta dubrovački će Lazareti zaživjeti punim plućima i plesati do jutra, uz mnoštvo događanja.
 
No, jedan program zaslužuje posebnu pozornost. Bon ton, suvremeni butik i galerija, po prvi puta, Hrvatskoj predstavlja i dovodi Watergate, jednu od vodećih i najuređenijih institucija suvremene glazbe iz Berlina, koja u Lazarete dovodi neka od najvećih imena svjetske elektronske glazbene scene. Watergate produkcija dolazi u Adria regiju s ciljem da donese vrhunsku zabavu u Dubrovnik, baziranu na berlinškoj plesnoj kulturi, plesu do zore i slobodi bivanja.
 
Ako ste sretnici koji borave u Dubrovniku 29. srpnja i 05. i 12. kolovoza, svjedočit ćete iznimnom audio vizualnom iskustvu.
 
Watergate 
Na eventu Watergate goes Croatia No 1 koji će se održati 29. srpnja, ugostit ćemo Ellen Allien, koja je s etiketom BPitch Control postala jedna od ključnih figura berlinške elektronske scene. Osim nje, svirat će Watergate starosjedioci Sebo K., Marco Resmann, Matthias Meyer i Jimi Jules koji su osvojili mnoga srca i fanove u Watergateu.
  
WatergateWatergate, Berlin
 
Bon bon event koji će se održati 05. kolovoza, može se sa sigurnošću nazvati 'Lady's night'. Uz Nadju Božić koja predstavlja domaće snage, u goste nam dolaze i gošća iz Beograda, Tijana T koja se može pohvaliti svirkom u Panorama Baru (Berlin), te Eva Be, bivša članica Jazzanova i Sonarkollektiv DJ timova. No, zvijezda večeri je svakako Kim Ann Foxman (Firehouse Records) koja nam u goste dolazi iz New Yorka. Kim je bivša članica Hercules and Love affaira, a u posljednje je vrijeme uspjela postaviti NYC ponovno na plesnu mapu svojim sirovim pristupom elektronskoj glazbi.
 
WatergateWatergate, Barcelona
 
Naš treći rejv, Watergate goes Croatia No 2, ostavili smo za gran finale 12. kolovoza, a koji će biti sukus najbolje glazbe koja je nastala pod okriljem Watergate Recordsa u 2015 godini. Tiefschwarz feat. Khan i Ruede Hagelstein izvođači su s friško objavljenim albumima koji uspjeh na međunarodnoj sceni duguju upravo Berlinu i rezidenciju u Watergateu.
 
WatergateWatergate, Amsterdam
 
Drugi plesni podij na plaži uz obalu Komarde, tijekom svih događanja će svojim zvukovima uveseljavati Felver i Jogarde, te Enco Kern. Produkcijski tim bon tona i Watergatea obećava Vam pravu glazbenu poslasticu, vrhunski zvuk, te nezaboravno adriatik vizualno iskustvo.

Karte su u pretprodaji putem online sustava Entrio, Resident Advisor i AgentCASH, te ekskluzivno u zagrebačkom bon tonu, po cijeni od 150,00 kn. Na dan događanja, ulaznice su dostupne na ulazu po cijeni 230,00 kn.
 
WatergateWatergate, Barcelona
 
WatergateWatergate, Berlin
 
WatergateWatergate, Berlin
 
Foto: PR
Objavljeno: 21.07.2015. u 13:51

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p