DOGAĐANJA

Dva i pol tjedna izvrsnih predstava u Gavelli!

Uskoro počinje 'Gavella Fair'

gavella fair  
srijedu, 1. lipnja 2016. izvedbom predstave Filumena Marturano Eduarda De Filippa, u režiji Dražena Ferenčine započinje Gavella Fair, festival svih predstava koje su trenutno na repertoaru teatra u Frankopanskoj 10, a koje će publika, tijekom dva i pol tjedna, moći pogledati za jedinstvenu cijenu ulaznice od 20 kuna!

Za razliku od ranijih godina, ove će se godine na završnoj večeri dodijeliti čak tri nagrade; najbolju glumicu i najboljeg glumca u predstavama premijerno izvedenim ove sezone izabrat će prosudbeno povjerenstvo sastavljeno od naših najvjernijih gledatelja, a najbolju predstavu sezone odabrat će žiri portala Studentski.hr.

U konkurenciji su glumci iz ansambala predstava: Umišljeni bolesnik J. B. P. Molierea, u režiji Krešimira Dolenčića; U Registraturi Ante Kovačića i Darija Harjačeka, u režiji Darija Harjačeka; Malena Mislava Brečića, u režiji Mislava Brečića, Kao na nebu Kaya Pollaka, u režiji Renea Medvešeka te Filumena Marturano Eduarda De Filippa, u režiji Dražena Ferenčine. Nagrađene će izabrati prosudbeno povjerenstvo koje se sastoji od 7 članova - pretplatnika kazališta Gavella.
 
gavella 
U sklopu ovogodišnjeg Gavella Faira u utorak, 7. lipnja svečano će se obilježiti 50. izvedba predstave Tri sestre Antona Pavloviča Čehova u režiji Slobodana Unkovskog. Festival traje do 17. lipnja, a zatvorit će se izvedbom predstave Osmi povjerenik, u režiji Saše Anočića.

Cijena ulaznica za sve predstave je 20 kuna!

Foto: PR
Objavljeno: 30.05.2016. u 16:03
Tagovi: kazalište, Gavella

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p