DOGAĐANJA

Dva razloga da vikend provedete u The Garden Brewery

Zanimljiv program se sprema u zagrebačkoj craft pivovari
the garden brewery
O
vog vikenda The Garden tim se vraća u Zagreb nakon sjajnog ljeta u The Garden Resortu u Tisnom, kao i klubu Barbarellas i zadarskom The Garden Lounge baru. Povratak u The Garden Brewery, craft pivovaru i novi zagrebački dom na Žitnjaku, The Garden tim slavi uz prijatelje i obitelj.

Ovog petka, 16. rujna, za pultom je Nick The Gardener uz Pepija i Tomu Ricova, dok će dan kasnije, 17. rujna, pivovaru preuzeti Burek label uz njihovog osnivača Mislava i Pepija.

the garden brewery
Nick The Gardener, Pepi i Tomo Ricov

Za nekoga kome je glazba toliko u krvi nije začuđujuće da je Nick Colgan zadnja tri desetljeća proveo kao dio najboljih zabava na svijetu. Osnivač jednog od najpoznatijih festivala, The Garden Festivala, Nick je stavio Hrvatsku na mapu svijeta.

Nakon 10 godina legendarnog festivala, pokretanja sjajnih lokacija Barbarella’s Discotheque i The Garden Lounge, Nick nastavlja postavljati nove projekte i sjajne događaje na lokaciji The Garden Resort u Tisnom, mjestu koje je obilježilo svjetsku festivalsku scenu, a najnoviji projekt je zagrebačka The Garden Brewery, craft pivovara s razlikom.

Nakon još jednog odličnog ljeta Nick je ponovo u Zagrebu, pa nam se pridružite u našem novom domu gdje će Nick The Gardener i Pepi, njegov partner u emisiji Adriatic Coasting na YammatFM-u, puštati opuštajuću glazbu, dok će Tomo Ricov biti zadužen za funk zvuke.

the garden brewery
Burek label showcase w. Mislav i Pepi


U subotu će se za pultom naći jedan od osnivača Burek etikete Mislav, kao i naš Pepi. Sa zadatkom podupiranja novih izvođača i glazbe koju vole, DJ i Mislav i Pytzek pokrenuli su house etiketu Burek. Prvo izdanje 'Kink-Leko/Yako EP' je bilo rasprodano, te se ponovo tiska, a u međuvremenu je nova glazba koja izlazi na etiketi stalno među omiljenim materijalima imena kao što su Ben Watt, Azari&III, MCDE, Michael Mayer, Soul Clap, Justin Marin, Erol Alkan, Todd Terje i Brodinski, Jimpster ili Fred P.

Mislavu će se pridružiti Pepi, selektor emisije na YammatFM-u Adriatic Coasting, kao i glazbeni direktor The Garden Brewery. Očekujte glazbeno putovanje koje vas vodi kroz deep disco, disco, eclectic, house, deep house, funk, soulful, balearic, downtempo zvuke.

Najnoviji projekt The Garden tima je zagrebačka The Garden Brewery, craft pivovara s razlikom. Kombinirajući nova piva, ukusnu hranu, ture po pivovari i testiranja, kao i posebne događaje, pivovara je jedinstveni dodatak bujajućoj craft sceni u Hrvatskoj. Smještena na Žitnjaku, u industrijskoj zoni Zagreba, na adresi Slavonska avenija 22F, The Garden Brewery želi udahnuti život istoku grada. Povratak u Zagreb obilježava ovog vikenda, pa zgrabite najdraže The Garden craft pivo i uživajte u dobroj glazbi.

the garden brewery
Foto: Antun Cerovečki, Domagoj Kunić
Objavljeno: 15.09.2016. u 11:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p