DOGAĐANJA

Ekstrakt družina priprema još jednu veliku zabavu

U vikend uplovite na 7. Ekstraktu z bregov
Ekstrakt z bregov  
Šest je godina prošlo otkako je Ekstrakt kolektiv počeo uveseljavati domaće ljubitelje elektronske glazbe svojim osebujnim klupskim večerima, a danas, prvog dana srpnja, svoj će tradicionalni Ekstrakt z bregov po sedmi puta održati na svježem šumskom zraku.

Poznavajući ovaj genijalan kolektiv sačinjen od Ganika, DJ Labuda, Mimija i Novella, 7. Ekstrakt z bregov će biti party koji se ne propušta, tim više što je ovo pedeseti po redu tulum organiziran od strane poznatog DJ kolektiva. Ova činjenica insinuira još bolje raspoloženje i izvrsnu glazbu do kasnih jutarnjih sati, a i izvrstan je uvod u još jedno vruće ljeto. Na šumskom će vas plesnom podiju uveseljavati After Neven vs Lucija (Deep'n Out, Liquosphere), Borut Cvajner (Vakum), Pytzek (Burek, Barba, Pomalo!), Regen (Ilian Tape), Strahinja Arbutina (Low Income $quad), Volster (Out of Place, TRAUM) te Ekstrakt Crew.
 
ekstrakt  
Tijekom posljednjih šest godina održavanja i u svojih 50. održanih zabava Ekstrakt z bregov je ugostio 33 strana izvođača, od kojih 29 premijerno u Hrvatskoj, te 34 domaća DJ-a i producenta. Osim što organiziraju sjajne tulume, Ekstraktovci su poznati i po svojim originalnim plakatima koji su svojedobno prikazani i na izložbi u u Sivoj galeriji AKC Medika.
 
Želite li srpanj započeti u najboljem mogućem tonu, predlažemo da danas svratite na 7. Ekstrakt z bregov. Mjesto radnje je zagrebačka Pilana Bliznec, a priča počinje od 22 sata. Ostale detalje pronađite na službenom Facebooku.
 
ekstrakt
 
Foto: Facebook
Objavljeno: 01.07.2016. u 16:00
Tagovi: party, Zagreb

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p