DOGAĐANJA

Elektro senzacija Gus Gus stiže u Hrvatsku

Popularna electro skupina na Tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku
gus gus
K
olovoz će u Šibeniku obilježiti nastup jedne od najpopularnijih electro skupina na svijetu. Atraktivnu lokaciju Tvrđave Sv. Mihovila, 5. kolovoza ispunit će zvukovi dobro poznatih uspješnica islandske skupine Gus Gus.


Organizatori koncerta, projekt Collage i Tvrđava kulture Šibenik najavljuju spektakl kojem će se pridružiti i poznati američki DJ i producent Kevin Yost s DJ setom: “Posebno nam je zadovoljstvo što se ovaj koncert događa u Šibeniku. Ovo je prvi put da Gus Gus nastupaju u Dalmaciji, a Tvrđava Sv. Mihovila je doista impresivna lokacija koja može stati uz bok brojnim svjetskim pozornicama. Vjerujemo da je ovaj koncert dobra promocija za šibenski turizam te da će privući brojne inozemne goste i štovatelje dobrog zvuka koji će se ovo ljeto odmarati u Dalmaciji”, kazali su iz Collage projekta.

Uz Gus Gus publiku će DJ setom rasplesati domaćin A+ te Kevin Yost, producent i DJ iz Pensilvanije kojeg kritičari nazivaju maestrom deep house žanra.


Early bird ulaznice su u prodaji od ponedjeljka 24. travnja do srijede 10. svibnja, preko sustava Entrio, po cijeni 130 kuna. Ostala prodajna mjesta su City Point šibenskih tvrđava (don Krste Stošića 1) i blagajne šibenskih tvrđava sv. Mihovila i Barone. Nakon 10. svibnja do 20. lipnja cijena ulaznice na navedenim prodajnim mjestima iznosit će 190 kuna.

Foto: PR
Objavljeno: 24.04.2017. u 21:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p