DOGAĐANJA

Gdje dočekati Novu godinu?

Prijedlozi za nezaboravan doček

Blagdani nam se bliže, a s njima i doček najsvečanije noći u godini, one novogodišnje. Kao i uvijek, dilema je ista – ispratiti staru godinu u kućnoj atmosferi i u društvu bliskih prijatelja, otići na ludi novogodišnji provod u klub ili se spontano okupiti na glavnome trgu i uživati u priređenom programu.

Ako vam niske temperature nisu problem i dovoljno ste hrabri uživati uz dobru svirku na jednom od hrvatskih glavnih trgovina, u metropoli možete očekivati nastup Hladnoga piva, na riječkom korzu koncerte Massima, Gorana Bare & Majki i banda Quasarr, dok će publiku na splitskoj rivi svojim hitovima do dugo u noć grijati Gibboni.

Dubrovčane će zabavljati Colonia, a za dobar će se štimung u Puli pobrinuti popularna hrvatska grupa Jinx. Kao jedno od zvučnih glazbenih imena, koje će doček proslaviti u Hrvatskoj, jest ono Tonyja Cetinskog, čiji se nastup očekuje u Poreču.

S druge strane, zagrebačka klupska scena bogatija je no ikad i doslovno nudi za svakoga ponešto, počevši od proslava različitih glazbenih žanrova pa sve do evenata raznih cjenovnih rangova.

Ukoliko tražite provod u centru grada, no ipak želite izbjeći niske temperature na središnjem trgu, zabavu ćete pronaći u obližnjem Lemonu, koji vas poziva na rasplesani doček Nove Godine uz DJ residente na dva floora; DJ Ivana u Baru i DJ Frxa u Clubu. Postojeći hitovi i nove glazbene uspješnice zadovoljit će gladne uši i rasplesati ekipu do ranih jutarnjih sati, a cijena ulaznice za party iznosi 100 kuna.

Kultni zagrebački klub SAX potrudio se ponuditi nezaboravan provod svojim posjetiteljima u novogodišnjoj noći pa će tako okupljeno mnoštvo zabavljati pjevačica Natali Dizdar, koja će izvoditi najveće svjetske hitove i disco remiksove.

Novogodišnju proslavu organizira i popularni zagrebački klub KLUB, koji za ulaznicu od 55 kuna nudi bogat glazben program na dva floora, bass vs. mash up. U Bass/House roomu publiku će zabavljati STREET CREEPS, Yesh aka RRRamon! i DMT, dok u MASH UP tunelu možete očekivati imena REA i ITCH.

Priče s prošlogodišnjeg dočeka Nove Godine u Tvornici još kruže gradom pa bi bio red da se tradicija najboljeg dočeka nastavi. Iz tog razloga su organizacijske snage udružile najbolji zagrebački klub - Tvornicu kulture i najslušaniju radio stanicu - Radio 101 – i očekivano angažirali  DJ kolektiv koji već godinu dana žari i pali Velikim i Malim pogonom Tvornice Kulture – yem kolektiv. Cijena ulaznice je 40 kuna.

U doček Nove godine uključio se još jedan popularni zagrebački klub, u kojem već nekoliko godina vlada provjereno dobra atmosfera. Disco Nova godina stoga vas očekuje u Pepermintu, gdje će don Tom vrtiti stare i nove disco hitove. Ulaz na party naplaćuje se 100 kuna.


United Electronic Sound sa velikim zadovoljstvom poziva sve one koji žele uploviti u Novu godinu uz nezaboravan provod, odličnu glazbu i vrhunsku atmosferu da se pridruže na velikom Novogodišnjem tulumu u Pogonu jedinstvo. UES slavi petu obljetnicu i u slavljeničkom tonu ulazi i u Novu 2014. godinu s već provjerenim imenima kao što su Petar Dundov, Kiki, Miss Sunshine, Homeboy, Pytzek i Pete Dux.

Hypo Centar je po treći put domaćin jednog od najvećih novogodišnjih partyja u gradu, kojem je u posljednje dvije godine prisustvovalo više od 8000 posjetitelja. Na glazbenom meniju naći se se razni muzički žanrovi poput r'n'b, hip-hop, disco, funk, mash up i house, uz RNB Confusion rezidenti DJ eM Bee i DJ Sheko te dvojac Runwell iz Ministry Of Fun.

 

H.B.

photo: promo

 

Objavljeno: 13.12.2013. u 15:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p