DOGAĐANJA

Gdje se krije najljepša zagrebačka subotnja špica?

Još jedan zabavni vikend na Adventu u Klovićevim dvorima
advent u klovicevim dvorima
petak, 16. prosinca, koncertom popularne grupe Detour, koja je nedavno proslavila 10 godina postojanja, započet će još jedan zabavni vikend na Adventu u Klovićevim dvorima. Uz najveće hitove Plešem sama, Snijeg, Zaljubila sam se i Daleko ovaj poznati band sasvim sigurno rasplesat će posjetitelje, a dobra atmosfera na platou Gradec nastavit će se i u subotu. Nakon što je drugu godinu zaredom Zagreb proglašen najljepšom adventskom destinacijom, odličan je to povod za proslavu na najljepšoj subotnjoj špici u gradu uz sjajan DJ live program.


U sklopu Adventa u Klovićevim dvorima, na platou Gradec nudi se velik izbor gurmanskih specijaliteta kod čak 11 ugostitelja što posebno veseli posjetitelje subotnje špice na Gornjem gradu, koji uz odličnu ponudu hrane i pića uz ritmove DJ-a mogu osjetiti pravu after ski atmosferu s najpoznatijih svjetskih skijališta. Najbolji je to uvod u zabavnu subotu, koja se nastavlja koncertom glazbenice i kantautorice Sare Renar. Nedjelja će, s druge strane, razveseliti mališane i njihove roditelje. Predstava Mu i Ho Ho Ho u predavaonici Galerije Klovićevi dvori od 11 sati najmlađe će, na zabavni način, podsjetiti koja je bit Božića.

advent u klovicevim dvorima
Koncerti za sve generacije, zabavni programi za one najmlađe i rasplesani plato Gradec na subotnjoj špici iznad Zagreba garancija su odlične zabave na Adventu u Klovićevim dvorima, koji je već postao poznat kao mjesto za najbolji provod i fotografiranje s najljepšim pogledom na grad.

advent u klovicevim dvorima
Foto: Dora Šarić, Dario Dunaj
Objavljeno: 15.12.2016. u 12:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p