DOGAĐANJA

Gdje se krije najoriginalniji doček u Zagrebu?

Najpopularniji zagrebački prostor pretvara se u klub
Lauba
D
ugo se o tome pričalo, nagađalo, kuloari su brujali, ali sada je službeno, najpopularniji zagrebački prostor napokon se pretvara u klub i to u najčarobnijoj noći u godini, a ovaj debi proslavit će se uz nastup glazbenog genija – Kirila Džajkovskog, najmoderniju tehničku produkciju i efekte kakve zagrebačka klupska scena još nije imala prilike vidjeti.


Pet godina je prošlo od zadnjeg zagrebačkog posjeta Kirila Džajkovskog. Zahvaljujući agenciji fakat. novogodišnja će noć u Laubi biti večer vrhunske klupske zabave kakvu Džajkovski već godinama redovno isporučuje gostujući na najvećim europskim festivalima i najboljim klubovima. U Laubi će se na pozornicu uz Džajkovskog popeti i njegov prateći romski muzičari uz koje plesna energija hitova kao što su Raise Up Your Hand, Lion's Den, Hell Of A Road, ili pak planetarno popularne Jungle Shadow, svaki puta dobija novo, žešće, rasplesanije i vrelije ruho.

Osim spektakularnog glazbenog iskustva, novogodišnja Lauba očarat će i ekskluzivnim novim vizualnim identitetom, scenografijom, efektima i, naravno, vrhunskom produkcijom, a uz premium i neograničenu all inclusive ponudu hrane i pića uistinu biti istinsko zadovoljstvo za sva osjetila i bez daljnjeg najbolji početak 2017. godine.

lauba
Makedonski glazbenik Kiril Džajkovski počeo je glazbenu karijeru ranih osamdesetih kada je s redateljem Milčem Mančevskim osnovao Bastion – jedan od prvih makednonskih elektronskih bendova. Nakon toga pridružio se Vlatku Stefanovskom i s Leb i sol snimio dva albuma. Njegovo prvo solo izdanje koje je mješavina makedonskog glazbenog nasljeđa i elektronske glazbe, EP Synthetic Theatre, dobiva niz izrazito pozitivnih recenzija, a američka izdavačka kuća Tone Casualties 2000. godine izdaje i njegov album Homebound. Album dobiva hvalospjeve kritike diljem svijeta, a single Primitive Science uključuje remikse najpoznatijih londonskih producenata i DJ-a – Bushwackea, Subsonic Legacyja i Dreadzonea. Kiril je sudjelovao i na brojnim kompilacijama objavljenima za izdavače kao što su Putumayo, 10 KILO, Pschent Music, Third Ear Music i Distinctive Records. Osim što radi na svojim solo albumima, Kiril Džajkovski piše glazbu za film, televiziju i kazalište.


Ulaznice za novogodišnji nastup Kirila Džajkovskog u Laubi dostupne su u web dućanu i na svim prodajnim mjestima Eventima te u Laubi (Baruna Filipovića 23) i Matis Absolut Baru ( Dvorana Vatroslava Lisinkog, Trg Stjepana Radića 3)

Kategorije i cijene ulaznica su:

LAUBA EXPERIENCE 430,00 KN (neograničena konzumacije premium izbora hrane i pića)
* moguća rezervacija stola po cijeni od 300,00 KN

LAUBA MAGIC EXPERIENCE 700,00 KN (odvojena VIP zona sa šankom, neograničena konzumacije high premium izbora hrane i pića)
* moguća rezervacija stola po cijeni od 500,00 KN

LAUBA MAGIC EXPERIENCE PACKAGE 4.000,00 KN (6 LAUBA MAGIC EXPIRIENCE ulaznica s uključenim stolom)

Više informacija o ponudi na Facebook eventu događanja, a dodatne informacije i rezervacija stolova na info@fakat.eu i na 01 48 39 434.

nova godina u laubi

Foto: PR
Objavljeno: 22.12.2016. u 14:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p