DOGAĐANJA

Gdje su nestali celebsi?

Slabašan odaziv poznatih na posljednjoj večeri FWZ-a!

Sinoć je na završnu večer Fashion Weeka Zagreb došao zanemariv broj poznatih domaćih lica. Očito da su nekoliko centimetara snijega i niske temperature bile dovoljne da ih spriječe u posjetu ovoj manifestaciji.

Svojim dolaskom večer su uveličali Lupino, Marina Tomašević, Dijana Čuljak Šelebaj, Uršula Tolj, Mina Petra (koja nas je iznenadila preslatkim kaputićem s dvorednim kopčanjem) te Senka Bulić i Rene Medvešek. Zanimljivo kako se većina prisutnih zavila u crninu. Uršula Tolj je donekle popravila modnu katastrofu koju nam je priuštila protekli tjedan, te se pojavila u prigodnijoj sivoj haljini/tunici, koju je kombinirala s crnim gustim čarapama i pumpsicama.

                                     Uršula Tolj

U prvom redu smo zatekli i poznatog stilista Petra Trbovića kojeg dosad nismo često viđali na FWZ-u. „Dosad nisam dolazio jer bi se uvijek nešto ispriječilo, a žao mi je što ove godine nisam bio na Modnom ormaru. Podržavam apsolutno sve manifestacije ove vrste. Zdrava konkurencija je dobra za modnu scenu"  A upravo je tandem Barbir- Kliškić koji je osvojio sve što se moglo osvojiti na Modnom ormaru i njegov favorit. „Možda je malo ružno reći, ali mislim kako nakon prve revije nismo imali vidjeti nešto što bi me očaralo. Cijenim svačiji trud i viziju, ali svi dizajneri su ostali u sjeni pobjednika Modnog ormara. Što ne mora biti nužno loše, jer znači da će uskoro i neki novi dizajneri izaći na tržište."

 

B.K.

Objavljeno: 28.11.2010. u 13:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p