DOGAĐANJA

Gdje su nestali Tarik i Lejla?

Celebs report treće večeri Fashion Weeka Zagreb

Sinoć su treću večer Fashion Weeka svojim dolaskom uveličali Tarik i Lejla Filipović, jedan od najomiljenijih poznatih parova u Hrvatskoj. Međutim, napustili su event već nakon 15-ak minuta. Možda su došli samo iz pristojnosti, možda su imali druge planove, a možda se njima kao i većini posjetitelja nije svidjela činjenica da je event sinoć kasnio punih 45 minuta. Dakle, ne pristojnih 15, niti nepristojnih 30, nego nevjerojatnih 45 minuta! No comment.

Tarik i Lejla su kao i uvijek bili izrazito oku ugodni: ona u ljetnoj haljini s uzorkom, a on u ležernom, pomalo morskom izdanju. Društvo im je pravio Tarikov kolega Duško Modrinić.

Svojim dolaskom prilično zanimanje je izazvala Iva Jerković, nekad popularna starleta koju danas rijetko imamo prilike vidjeti. Iva još uvijek nije odustala od igranja na kartu agresivnog seksepila i to se sinoć itekako moglo primijetiti. Utegnuta u malu crnu haljinu i crne otvorene čizme do koljena postigla je željeni dojam, iako nismo sigurni da je on dobar.

S eventa nije izostala ni Snježana Mehun koja je također nosila haljinu u svom prepoznatljivom stilu. Minica s printom u jarkim bojama bila je nešto sasvim očekivano, ali to ne znači da je bilo i dobro.

Osim njih na završnoj večeri Fashion Weeka Zagreb su se pojavili Matija Prskalo, Ankica Dobrić, Ivo Karlović, Neno Pavinčić, Lupino koji je nosio i jednu reviju...

B.K.

Objavljeno: 13.06.2010. u 09:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p