DOGAĐANJA

Gdje vas u Zagrebu čeka malo drugačije Valentinovo?

Sherry's Wines & Bites zavijen u crno

sherry's wines & bites 
Uz malo ironije na američki praznik ljubavi, u Sherry’su su Valentinovo zavili u crno. U omiljeni wine bar na zagrebačkom Britancu pozvani su baš svi - i zaljubljeni i samci i rastavljeni i parovi u svađi, a posebno oni koji vole (slaviti) u grupama.

Valentinovo u Sherry’su traje čak dva dana (subotu 13. i nedjelju 14.2.), a na posebnom meniju, cijeli dan se nude CRNE delicije njihovog kreativnog chefa kuhinje, Kristijana Marenića. Na promociji su razni CRNJACI, i to redom: TRAPAN Revolution, BIBICH r6, BILOŠ Merlot, Festigia Castello i BOVIN Vranec.

Stižete li uvečer iza 20h, obucite se u CRNO, poručuju iz Sherry'sa, a zadnje no ne i manje važno, oba dana na repertoaru je darkerska glazba. U nedjelju, 14. veljače od 20h će vas uživo zabavljati fantastičan Thunder jazz trio i njihov Down with love dark repertoar. Thunder jazz trio čine vrlo ozbiljni glazbenici, neki od njih već i legende hrvatskog jazza: Melita Lovričević (vokal), Mario Igrec (gitara), Julije Njikoš (klavijature).
 
sherry's wines & bites 
Za rezervaciju sjedećih mjesta potrebno je odabrati menu i javiti se na broj telefona 01/4008-150 ili u INBOX Sherry’s Facebook fan pagea.

 
Foto: Josip Regović
Objavljeno: 12.02.2016. u 12:30

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p