DOGAĐANJA

Gostovanje beogradskog dramskog pozorišta u Kerempuhu

Vodimo vas na predstavu "Ne Igraj Na Engleze"

Regionalni hit  „Ne igraj na Engleze" mladog dramskog pisca Vladimira Đurđevića u produkciji Beogradskog dramskog pozorišta gostuje 18. travnja 2013. u Satiričkom kazalištu Kerempuh. Zagrebačka će publika tako vidjeti i beogradsku verziju ove sad već kultne komedije nakon nedavne hrvatske praizvedbe na sceni Kerempuha u režiji Vinka Brešana i Željke Udovičić.

Gostovanje Beogradskog dramskog pozorišta dokaz je želje Satiričkog kazališta Kerempuh da regionalnim umrežavanjem sa partnerima kontinuirano njeguje suvremene komediografske satiričke sadržaje.

Dramski tekst „Ne igraj na Engleze" priča je o trojici prijatelja u tridesetim godima, pripadnicima 'izgubljene generacije', koji su "navikli da krive druge za sve probleme, zaborav nalaze uz konzervu piva i kladioničarske listiće, očekujući da će im dobitak u kladionici promijeniti život. " Tema je prepoznata  kao iskonski prikaz svakodnevice karakteristične za ova područja pa je zbog toga doživjela kazališna uprizorenja na pozornicama u većini država bivše Jugoslavije (Beograd - Podgorica - Tuzla - Kumanovo - Gradiška - Ljubljana - Novi Sad - Zagreb).

Provjerite zašto se i danas, više od pet godina nakon praizvedbe, za ovu predstavu još uvijek traži ulaznica više.

Kerempuh daruje 1x2 ulaznice za predstavu "Ne Igraj Na Engleze". Na mail redakcija@fashion.hr pošaljite mail s naznakom "Kerempuh". Najbrži čitatelj osvaja ulaznice.

 

 

Objavljeno: 15.04.2013. u 19:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p