DOGAĐANJA

Gypsy jazz, elektropop i indie bendovi u sklopu 11. Festivala tolerancije

Što donosi glazbeni program Festivala tolerancije?

koncert
Glazbeni program 11. Festivala tolerancije započeo je prošlu subotu u novootvorenom klubu Pločnik nastupom DJ Kune, hrvatskog glazbenika koji je godinama aktivan na alternativnoj kulturnoj sceni, što je samo jedan od dokaza da će ljubitelji urbanog zvuka i ove godine uživati u vrhunskom glazbenom programu za koji su zaduženi još i Valami Swing te KIDS N CATS.

U klubu Swanky Monkey Garden, Ilica 50, nastupit će gypsy jazz glazbeni sastav Valami Swing. Njihova se glazba temelji na slobodnoj improvizaciji upotpunjenoj autorskim skladbama donoseći atmosferu kavana, plesnih jazz večeri i zlatno doba jazza. Ovaj jedinstveni zvuk temelji se na singu, hot jazzu, jazz hitovima, tradicionalnoj romskoj glazbi, šansoni i balkanskoj melodiji, a nazvan je jednostavno europski jazz.

Glasan, divlji i pomalo razuzdan elektropop kvartet KIDS N CATS nastupit će u Pločniku, u četvrtak u 23 sata. Kombinacija pulsirajućih elektropop ritmova i nježnosti popa garantiraju dobru zabavu i nezaboravno iskustvo.

Završnu večer festivala upotpunit će Edi Nulz, austrijski bend čiji opus počiva na zanimljivom i rijetko viđenom spoj indie rocka i jazza. Ovaj jazz trojac bez basa i rock grupa bez pjevača svojim drugačijim, ali kvalitetnim stilom oduševljavaju publiku na svakom koncertu. Dođite u petak Vinyl, Bogovićeva 3, i pogledajte njihov glazbeni performans. Više informacija možete doznati na službenoj stranici.

koncert
Foto: Pexels
Objavljeno: 10.04.2017. u 16:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p