DOGAĐANJA

HRVATSKE GLUMICE U HUMANITARNOM DARIVANJU

Jelena Perčin, Daria Knez i Daria Lorenci prave humanitarke!

 "Prava stvar i dobro djelo od prvih dana " slogan je akcije u kojoj poznate hrvatske glumice, buduće i sadašnje majke Jelena Perčin, Daria Knez i Daria Lorenci, dječjim bočicama DR. BROWN'S daruju štićenike kuće Savica - Šanci u Zagrebu.

Glumice su u suradnji s tvrtkom JUNIOR d.o.o., ekskluzivnim zastupnikom bočica Dr. Brown's za Hrvatsku, odlučile sudjelovati u projektu humanitarnog darivanja te tako pomoći najmlađim štićenicima Kuće Savica - Šanci i njihovim majkama. Kuća Savica - Šanci namijenjena je novorođenčadi i djeci do tri godine, te maloljetnim trudnicama i majkama. Trenutno je u Kući na smještaju pet majki, dvije trudnice i 14 djece.

Akciji se pridružio i poznati hrvatski pedijatar - doc. prim. dr. sc. Milivoj Jovančević koji je povodom akcije darivanja istaknuo: "Prema podacima iz stručne literature i iz osobnih stručnih iskustava, bočice Dr. Brown's u značajnoj mjeri smanjuju količinu progutanog zraka i ublažuju njime izazvane smetnje te olakšavaju razvoj i odrastanje novorođenčadi i djece." .

Poklonici bočica Dr. Brown's brojne su poznate majke među kojima su i pjevačica Jennifer Lopez, tenisačica Iva Majoli i glumica Daria Knez, a njima će se zasigurno pridružiti i mnogobrojne buduće majke.

Ana Bacinger

Objavljeno: 30.04.2009. u 11:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p