DOGAĐANJA

Hrvatski dizajneri podržali akciju "Korak u život"

Fashion.hr, HTV & hrvatski dizajneri u humanitarnom projektu

FASHION.HR i poznati hrvatski dizajneri u suradnji sa HTV-ovom emisijom 8. kat priključili su se hvalevrijednoj humanitarnoj akciji ''Korak u život'' te uljepšali blagdanske dane 10 štićenica doniravši im odjeću po izboru iz vlastitih kolekcija.

Branka Donassy, dizajnerski dvojac dvojac LINK iza kojeg stoje Ogi Antunac i Zoran Mrvoš, Aleksandra Dojčinović, Ivan Alduk, Martina Felja te dizajnerica nakita Katarina Radnić na taj način pridružili su se brojnim poznatim licima koja su prepoznala vrijednost ove inicijative - u sklopu humanitarne akcije ''Korak u život'' u proteklih je pet godina osigurana čak 121 studentska stipendija za djevojke i mladiće iz domova za nezbrinutu djecu i udomiteljskih obitelji.

Osim nove odjeće, štićenice akcije ''Korak u život'' - Anđelina Lučić, Iva Živkucin, Roberta Ujčić, Kristina Frančina, Renata Nikolić, Stephanie Chang, Andrea Romanić, Marija Goreta, Angelina Plankar i Lana Horvat dobile su priliku i za druženje sa hrvatskim dizajnerima. Djevojke i dizajneri izvrsno su se zabavili na snimanju, a cijela modno-božićna priča prikazana je u sklopu specijalnog božićnog izdanja emisije 8. kat, 25. prosinca na HTV 1.

 

 

Objavljeno: 26.12.2012. u 15:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p