DOGAĐANJA

I u Hrvatskoj se mogu kupiti haljine koje nose svjetske celebsice

Kreacije Martine Felje u Zagrebu!

Nakon što je svojim ženstvenim kreacijama oduševila svjetske celebsice poput Paris Hilton, sestara Kardashian, te glumice iz serije Beverlly Hills, dizajnerica Martina Felja je revijom na DOVE FASHION.HR-u, stekla i pozamašan broj hrvatskih fanova.

Na vaše brojne upite o mogućnosti kupovine modela s potpisom Martine Felje, a koji su svakodnevno stizali na našu redakciju, konačno imamo zadovoljavajući odgovor. Naime, protekli vikend u Skalinskoj 2A u Zagrebu, otvoren je novi konceptualni dućan naziva FIRLEFANCI, a čiji asortiman najvećim dijelom čine unikatni predmeti, odnosno predmeti izrađeni u malim serijama.

                          Martina Felja u društvu Tihane Harapin Zalepugin

Između ostalih dizajnera, u ponudi se nalaze i modeli Martine Felje koja je oduševljena, što njeni hrvatski fanovi napokon mogu kupiti željene im kreacije: „Nakon uspješnog sudjelovanja na DOVE FASHION.HR-u, i mog učestalog prisustva na hollywoodskom crvenim tepisima, javio se veliki interes za moje modele. S obzirom da živim van Hrvatske, te ne mogu sama voditi dućan na daljinu, ovaj koncept se pokazao kao savršeno rješenje. Vlasnica je moja dugogodišnja prijateljica, Irena Jelić, koja mi je i predložila ovaj vid suradnje".

Na upit o cijenama modela, Martina nam je odgovorila: „U dućanu će se nuditi linija dnevnih majica s Swarovki kristalima, čija će se cijena kretati oko 490 kn, zatim razni topovi namijenjeni večernjim izlascima, također s Swarovski kristalima čija će se cijena kretati oko 790 kn. Cijene haljina će se kretati od 1900 kn do 5900 kn."

Moramo napomenuti, kako će se za kupovinu večernjih haljina, biti potrebno predbilježiti nekoliko dana unaprijed, a svim fashionisticama se nudi: naručivanje haljina iz red carpet kataloga, naručivanje svih FELJA modela u željenom broju ili u prilagođenom kroju, naručivanja unikatnih modela, subotnja Firlefanci druženja s dizajnericom, privatne revije u SHOWROOM-u po dolasku novih kolekcija, te dostava kreacija na željenu adresu. 

 

photo: Tomislav Klepo

 

 

 

Objavljeno: 22.11.2010. u 12:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p