DOGAĐANJA

Ideja za vrući ljetni izlazak

Ten Walls u makarskom Deepu
deep makarska
Nalazite li se trenutno u Makarskoj i žudite za porcijom zavodljivog elektronskog zvuka, osjećamo se dužnima uputiti vas u dobro poznatu špilju i meku dobre zabave – klub Deep.

U makarskoj će instituciji elektronske glazbe, naime, povodom 12 godina postojanja kluba, 29. srpnja održati vrhunski tulum koji će predvoditi poznati litvanski DJ i producent Ten Walls, publici znan i kao Mario Basanov. Glazbenik čiji je singl Walking With Elephants svojedobno tresao zidove nebrojenih klubova svijeta, u jedinstveno okruženje pećine na makarskoj plaži na poluotoku Osejava dolazi na krilima svoje turneje Equalized, ali i novog EP-ja Italo. Uz sjajnog Ten Wallsa za rođendanski će DJ pult stati i Luka Jakir te rezident kluba Toni Juranović, a priprema se i poseban audio-vizualni show.
 
deep makarska 
deep makarska 
U dvanaest godina postojanja jednog od najljepših klubova u Hrvatskoj, ali i šire, protutnjalo je mnogo vrhunskih imena. Solomun, Lee Burridge, Maya Jane Coles, Tube&Berger, Marko Nastić, James Zabiela, Layo & Bushwacka, Kid Massive, Butch, Kris Menace,16Bit-Lolitas, Juliet Sikora, Robert Dietz, Belocca, Hernan Cattaneo, Pirupa, Oxia, Noir, Prok&Fitch samo su neki od njih, a impresivnom popisu sutra će se pridružiti i Ten Walls.

Uz lokaciju koja dugi niz godina mami uzdahe i nalazi se na popisu must see adresa u Makarskoj te uz odličan elektronski zvuk poznatog DJ-a, rođendanska večer u Deepu se nipošto ne propušta.
  deep makarska
 
 
Foto: PR
Objavljeno: 28.07.2016. u 19:00
Tagovi: glazba, Makarska

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p