DOGAĐANJA

Illamasqua okupila riječke beauty blogerice

Poznati make up brand stigao u Rijeku

Nakon otvorenja ekskluzivnog mono brand storea u središtu Zagreba, brand koji slavi izražavanje vlastite osobnosti potičući sve da budu ono što zaista jesu, stigao je i u ambijent Müller poslovnica unutar trgovačkih centara City Centar One, City Centar East i ZTC Rijeka.

Da je Illamasqua šminka visoke kvalitete koja svoje klijente pompozno uvodi u visoko društvo, prepoznale su i riječke beauty blogerice koje je ovaj britanski brand prvi put okupio na jednom offline mjestu. Blogerice su tako imale priliku doznati više o najnovijim svjetskim make up trendovima od Ivane Bilandžije Billy.. Billy je make up artistica branda Illamasqua koja je prilikom edukativnog druženja s nezavisnim blogericama izjavila:

"Više sam nego sretna i zadovoljna što je Illamasqua od danas prisutna i u Rijeci. Illamasqua je profesionalni make up brand koji ne radi razliku između profesionalne i komercijalne uporabe, dapače želimo djevojke i žene upoznati s jakim pigmentima i koncentracijom proizvoda bilo da se radi o tekućim podlogama ili rumenilama, te ih educirati kako ih koristiti. Volimo raznolikost pa pozdravljamo svaki eksperiment bojama i teksturama. Sretni smo da imamo brand koji nam omogućava da se izražavamo bojama. Smatram da je Rijeka, kao i Zagreb spremna za brand koji svakom od nas dopušta biti originalnim i drugačijim, te nas potiče da na taj način iskazujemo svu svoju osobnost."


Svoje zadovoljstvo susretom s Illamasqua brandom, ali i offline beauty druženjem nisu krile ni riječke beauty blogerice koje su izjavile kako je Illamasqua brand koji je Rijeka jedva čekala.


Objavljeno: 13.12.2012. u 21:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p