DOGAĐANJA

Imamo novu Miss Universe!

Prelijepa Elizabeta Burg je nova hrvatska predstavnica na svjetskom izboru za Miss Universe

U kristalnoj dvorani hotela Westin, sinoć je održano još jedno natjecanje za Miss Universe Hrvatske. Pobjedu je odnijela prelijepa Elizabeta Burg, za koju se nadamo da će biti uspješnija od svojih prethodnica koje su na ovom izboru često ispadale i prije prvog kruga eliminacije.

Nepovoljna ekonomska klima koja je zahvatila cijelu državu, nije zaobišla ni ovo događanje, a najveći udar se primjetio na scenografiji. Scena je izgledala kako kakav niskobudžetni set indijske sapunice sa vizurom "velegrada" u noći, ako je to doista bilo to. 

Lijepim djevojkama na bini se pridružila i Jelena Rozga koja je toliko marljivo "skinula" Sevkin scenski pokret, da nam se na trenutak učinilo da je Severina stavila plavu periku i stupila na stage. Jelena je stilski vjerna Elfsima te je nastupila u dječje plavoj minici posutoj zlatnim šljokicama, modelu iz nedavno prikazane proljetne kolekcije. Na to je kombinirala -a što drugo- nego rozu majicu i cipele neutralnog tona. Događanje je vodila Fani Stipković koja se sasvim solidno snašla u svom većem voditeljskom debiju.

Čestitamo pobjednici i želimo joj sreću na svjetskom izboru.

 

photo: pixsell

Objavljeno: 02.04.2012. u 14:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p