DOGAĐANJA

Indie heroina ponovno u Zagrebu

Koncert koji ne smijete propustiti
Zola Jesus 
Jedno od najznačajnijih imena svjetske indie scene, Zola Jesus, vraća se u zagrebačku Tvornicu kulture u petak, 20. ožujka 2015.

Amerikanka ruskih korijena pravog imena Nika Roza Danilova vraća se u Zagreb u sklopu promocije najnovijeg albuma Taiga, tri godine od premijernog posjeta, nakon što je zbog velikog interesa njen koncert prebačen iz Malog pogona u Veliki. Trenutno album promovira u SAD-u i Kanadi, nakon čega dolazi u Europu, te će u Hrvatskoj nastupiti 20. ožujka. Od kada se na sceni pojavila 2009. godine s debitantskim albumom The Spoils, počela je skretati pažnju na sebe i osvajati kritiku i fanove. Tijekom rada na novom albumu Taiga, Zola Jesus se povukla u prirodu, te je dom u Los Angelesu zamjenila otokom Vashon kod Washingtona, kako bi se bolje povezala s divljinom, ali i čistom prirodom. U fokusu novog albuma ponovno se našao Zolin klasično obrazovan glas, koji će sasvim sigurno osvojiti sve posjetitelje predstojećeg zagrebačkog koncerta.

Ulaznice su u pretprodaji 70 kuna, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 90 kuna, a kupiti se mogu u Tvornici kulture te Entrio i Eventim prodajnim mjestima.
 
 
photo: Press
 
Objavljeno: 09.03.2015. u 11:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p