DOGAĐANJA

Izlazak koji ne propuštamo

Parov Stelar u Boćarskom domu
Parov Stelar 
Vrhunski glazbeni događaj za koji se već odavno traži karta više okupirat će ovoga petka, 19. prosinca 2014., Boćarski dom. Glavni i odgovorni za ekspresan nestanak ulaznica i odlično glazbeno iskustvo sjajan je austrijski glazbenik Parov Stelar!

Nakon izvrsnog nastupa na Terraneo festivalu prije dvije godine Parov Stelar na radost mnogih napokon dolazi u Zagreb. Glazbenik koji je svijet obogatio svojim novim glazbenim stilom, elektroswingom, mješavinom jazz-swing uzoraka i elektroničke glazbe, osigurat će odličan provod mnogobrojnim posjetiteljima ovoga petka.

Od samog početka Parov Stelar je poput fantoma opčinio glazbeni svijet, što je dovelo do toga da su mu danas svi nastupi rasprodani. Kroz njegovu glazbu progovara ogroman talent, kojim je odmah pridobio velik broj fanova, a paralelno je stvorio i kultni status producenta. Njegova glazba se oslanja na prošlost, prepuna elegancije, humora i energije, inspirirana različitim stilovima od soula, popa, jazza doswinga, ali kombinirana s modernim ritmovima pomoću kojih stvara nevjerojatan, neusporediv i jedinstven zvuk. Najuspješniji je austrijski međunarodni umjetnik koji je osvojio tri Amadeus Austrian Music Awards 2013. (Best Live Act, Best Electronic Act, Best Album) te jednu u 2014. (Best Live Act). Parov Stelar je surađivao s glazbenicima poput Marvina Gayea, s Lanom Del Rey, Brianom Ferryjem i mnogim drugima. Izdao je šest albuma i više od 20 EP-a.
 
Ulaznice za koncert mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima, kioscima Tiska i u Tisak media centrima, i to po cijeni od 179 do 229 kuna na dan koncerta.
 
 
photos:pr
Objavljeno: 17.12.2014. u 14:22
Tagovi: glazba, koncert

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p