DOGAĐANJA

Jahorina oživljava zlatne osamdesete

Nova turistička sezona na olimpijskoj planini Jahorini
Olimpijski duh vraća se na Jahorinu velikom manifestacijom JahoriSki Retro opening, o čemu se danas govorilo na konferenciji za novinare održanoj u Zagrebu. JahoriSki Retro opening predstavlja spoj modernog i retro prikaza doživljaja olimpijade, ali i kulturnog i umjetničkog života iz 80-ih godina prošlog stoljeća. Ova manifestacija će se na Jahorini održati od 13. do 16. prosinca, kad će službeno biti i otvorena nova turistička sezona na olimpijskoj planini Jahorini koja svojim rekordnim rezultatima, mnogobrojnim zabavnim i natjecateljskim manifestacijama plijeni pažnju posjetitelja iz svih država regije.
 
Povodom organizacije manifestacije otvaranja nove zimske turističke sezone na Jahorini, koja će ovu planinu svojim retro programom ponovo vratiti u vrijeme Olimpijade, na konferenciji su govorili voditeljica sektora korporativnih poslova Arriva travel Marina Pandurević, direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić, frontman grupe Crvena Jabuka Dražen Žerić Žera, direktor Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo Igor Tošić i direktorica turističke agencije Arriva travel Tamara Černeka. Konferenciju je u ime domaćina Arrive Hrvatska otvorila Marina Pandurević, voditeljica sektora korporativnih poslova koja je i predstavila ovu kompaniju. Direktor Olimpijskog centra Jahorina, gospodin Ljevnaić zahvalio se domaćinima koji su prije par mjeseci posjetili Jahorinu i uvjerili se u promjene koje su se dogodile na ovoj planini. “U jako kratkom roku smo, na obostrano zadovoljstvo, postigli dogovor da zajedno krenemo u suradnju i osmislimo program – retro opening koji će vratiti turiste iz Hrvatska na Jahorinu.” 

Moji prvi skijaški koraci su se dogodili upravo na Jahorini, koja predstavlja raj za sve skijaše, ali i ostale posjetitelje. Jednostavno, Jahorina ima nešto što druga skijališta nemaju, a to je, pored odlično uređenih staza i dobre zabave, duša koja je karakteristična samo za ovu olimpijsku planinu. Mi ćemo na Jahorini napraviti odličan koncert i pozivamo sve da nam se pridruže i uživaju u hitovima Crvene Jabuke i čarobnoj Jahorini”, najavio je Dražen Žerić Žera.

Direktor Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo, Igor Tošić izrazio je zadovoljstvo zbog sudjelovanja u realizaciji retro ski openinga s partnerima iz Hrvatske jer po statističkim pokazateljima za planinu Jahorinu, na visokom drugom mjestu su turisti iz Hrvatske. „Ideja o aranžmanu JahorinSKI retro opening nastala je tijekom našeg zajedničkog susreta na turističkom sajmu u Beogradu i vrlo brzo krenuli smo s realizacijom. Paket je atraktivan zbog lokacije, tematike, koncerta Crvene jabuke, ali i pristupačne cijene koja iznosi 990 kn po osobi u dvokrevetnoj sobi, a uključuje tri polupansiona, trodnevni ski pass, Retro olimpijadu i posjet Sarajevu za grupe koje dolaze autobusom", kazala je Tamara Černeka, direktorica turističke agencije Arriva travel.
Foto: PR
Objavljeno: 05.12.2018. u 16:25
Tagovi: skijanje

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p