DOGAĐANJA

Još jedno izdanje "Mode sa šlagom"

Ove subote svi dođite u Kvart!

Još jedno izdanje "Mode sa šlagom" očekuje vas ove subote na  već poznatoj lokaciji na okretištu Ljubljanica u kafiću Kvart. Showroom počinje točno u podne, a traje do osam sati, pa možete slobodno navratiti u Kvart i uz subotnju kavu obaviti i zanimljivo razgledavanje, a možda obaviti i dobar shopping. Dobra glazba, ugodna atmosfera i unikatne dizajnerske kreacije mladih hrvatskih kreativaca očekuju vas u kafiću Kvart, gdje možete razgledati, kupiti, naručiti ili jednostavno upoznati zanimljive dizajnere.

A čije sve kreacije možete vidjeti i kupiti na trećem izdanju "Mode sa šlagom"?

RAJF! - dizajnerice obruča za kosu, popularno zvanih rajfova krenule su u izrađivanje iz čiste zabave za natječaj Cosmopolitan&Naomi te vam i ove subote dolaze predstaviti svoje unikatne rajfove! Da li su opravdale natpis iz novina da su one tri lokalne "Alise iz zemlje čudesa"? Nema vam druge nego da provjerite sami.

NENAD ROBAN - dizajner čiji je nakit prošle godine bio izložen na samostalnoj izložbi u Muzeju za umjetnost i obrt. Konačno se i vi možete pohvaliti da se vlasnik muzejskog eksponata.

STUDIO ČETIRI-ČETIRI - izrađuju majice za sve prilike, majice za sva godišta, majice za sve spolove, majice za sve rodove i majice sa najoriginalnijim printevima.  

EMICA aka MICA TORBICA - dizajnerica koja svojim darom i vještinom u kombinaciji sa samozatajnošću postaje već pomalo fenomenom izradom svojih unikatnih torbica.



Ana Bacinger

Objavljeno: 04.02.2010. u 11:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p