DOGAĐANJA

Kako provesti nedjelju u Zagrebu?

Cjelodnevnu zabavu garantira Roller Boogie
Roller Boogie_Mini edition
Obožavamo vikende, u to nema sumnje, a vjerujemo da iste osjećaje spram slobodnih dana gajite i vi. Ipak, nedjeljom nas tu i tamo iznenadi nalet anksioznosti zbog nekolicine sati koji nas dijele od još jednog radnog tjedna. Dakako, rješenje postoji, i to u obliku nedjelje provedene u dobrom društvu i uz sjajnu glazbu.

Nakon ljetne turneje, festival Roller Boogie se u svom mini izdanju vraća u zagrebački Swanky Monkey Garden ne bi li nam svima uljepšao nedjelju, ali i početak listopada. Ove će nedjelje, 2. listopada, od 12 do 24 sata u Swankyju naglasak biti na glazbi uz koju ćemo se moći opustiti i uživati, dok će se za one željne kopanja pobrinuti bon ton ekipa sa svojom izvrsnom selekcijom ploča.

Roller Boogie_Mini edition
Za glazbu će se tijekom Roller Boogieja brinuti Ivan Oberan // Oberön, Mario Kolonić // Pytzek, Filip Babić // Sladoled, Hrvoje Jelinčić // hrwo E i Alen S, a pivo će osigurati Visibaba. U slučaju kiše susret se ne odgađa, već se seli u zatvoreni prostor hostela. Treba li vas dodatno nagovarati da se ove nedjelje uputite u zagrebački Swanky, prilažemo dokaze odlične atmosfere s jednog od prošlih Roller Boogieja.

roller boogie
Foto: Karla Jurić
Objavljeno: 30.09.2016. u 19:06

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p