DOGAĐANJA

Koncert za pamćenje!

Lady Gaga eksplodirala u Zagrebu

Pokušati locirati poznatu pjevačicu bila je nemoguća misija. Da li je hotelu Esplanade ili je već u Areni? Hoće li se pojaviti na zagrebačkim ulicama? Sva ova pitanja dobila su jednostavan odgovor kada je jučer oko 18.30h (dakle, sat i pol prije koncerta) Gaga osvanula na zagrebačkom Plesu u crnim S&M platformama. Odmah odjurivši na tonsku probu, nije imala previše vremena za gubljenje.

Kašnjenje koncerta, što je u svijetu velikih zvijezda zapravo dio repertoara, nije zasmetalo tisućama fanova koji su došli iz svih krajeva Europe, pa čak i šire (osobno smo se uvjerili da je bilo ekipe iz SAD-a i Australije, dok je najviše, uz Hrvate, bilo Slovenaca!). Omiljeni hitovi podigli su Arenu Zagreb do usijanja, naročito za vrijeme pjesama POKERFACE i PAPARAZZI kada delirija nije nedostajalo.

                                        Dolazak u Zagreb privatnim zrakoplovom

Suze, vrištanje, padanje u nesvijest te mnogo pozitivne energije koja se prenijela na prilično toplu zagrebačku večer ostati će zapamćeni kao fragmenti jedne velike zabave s zvijezdom svjetskog kalibra. Ponovilo se!

Marko Banjavčić

foto: jutarnji.hr

Objavljeno: 06.11.2010. u 15:35
Tagovi: Lady Gaga

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p