DOGAĐANJA

KONCERT "ZVJEZDANI BOŽIĆ U ZADRU“

U nedjelju, 20. prosinca

"Veselim se božićnom koncertu u Zadru jer ću se naći u društvu dragih mi kolega, a i sama prigoda je idealna jer vjerujem da će u dvorani Višnjik te večeri biti puno pozitivne energije i blagdanske topline. Prema dosadašnjem iskustvu znam da će to biti nezaboravna večer jer je zadarska publika  jedna od najboljih budući da zna uživati i doživiti glazbu na najbolji mogući način. Inače sam od onih koji su ludi za Božićem, okupljanju obitelji oko bora, kupovanju i primanju poklona, taj šušur me uvijek vraća u djetinjstvo, a kada vidim sve svoje na okupu, žive i zdrave nema sretnije osobe na svijetu od mene." poručio je Luka Nižetić, jedan od 10 izvođača koji će se samo zbog ovog koncerta okupiti 20. prosinca 2009. na veličanstvenom koncertu "Zvjezdani Božić u Zadru", u Dvorani Krešimir Ćosić - Višnjik.

Božićnu glazbenu čaroliju pjesmom će vam  dočarati renomirani hrvatski izvođači koji su se okupili samo za ovu priliku: Gabi Novak, Nina Badrić, Luka Nižetić, Tedi Spalato, Marko Tolja, Maja Vučić, Tomislav Bralić, Ricardo Luque, Davor Pekota i Natali Dizdar uz pratnju veličanstvenog benda i veličanstvenog gudačkog korpusa riječkog HNK Ivan Pl. Zajc pod ravnanjem dirigenta Alana Bjelinskog.

Koncert 20. prosinca, od  20 sati, organizira diskografska kuća Menart, a na repertoaru će uz tradicionalne hrvatske božićne pjesme biti i popularni božićni standardi svjetskih izvođača koje će se savršeno uklopiti u blagdansko ozračje!

Ulaznice  za koncertni spektakl "ZVJEZDANI BOŽIĆ U ZADRU" u prodaji su po cijeni od 80 kn (tribina), 100 kn (sjedenje parter) i 200 kn (vip loža, koja uključuje neograničeno piće i hladni buffet). Zadarska publika ulaznice može kupiti u agenciji Aquarius (kod mosta), agenciji „A&R" Branimirova obala 12, Generalturistu, Adriatica.net-u a u cijeloj Hrvatskoj ulaznice su dostupne na prodajnim mjestima Eventima.

A.B.

Objavljeno: 19.12.2009. u 18:38
Tagovi: koncert

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p