DOGAĐANJA

Kroz nekoliko dana kreće Voi’Sa festival na Braču

Svpetrvs hoteli pozivaju na odmor i dobru zabavu

voisa festival brač
O
d 4. do 6. kolovoza u Supetru na Braču očekuje nas nezaboravan ljetni doživljaj. Već sedmu godinu Voi’Sa festival okuplja kremu hip-hopa, funka i elektronike, a Svpetrvs hoteli – ovisno o raspoloženju, pružit će sve što je potrebno za predah ili nastavak zabave.

Navikla na vrhunske glazbene poslastice publika Voi’Sa festivala sedmu će se godinu okupiti na poznatoj supetarskoj plaži Acapulco, a pažljivo popunjen dnevni i noćni program neće izostati niti ovaj put.

Kao najbolji uvod u Voi'Sa festival i produljeni vikend, u četvrtak 4. kolovoza nastupit će domaći Jinxi, koji su nakon dugih 17 godina ponovo na Braču. Petak 5. kolovoza u znaku je hip-hopa, reaggea, housea, duba, soula, funka, grimea – sve upakirano u jedan set iskusnog ruskog DJ Vadima koji scenom vlada već dva desetljeća. Festival će doživjeti vrhunac u subotu, 6. kolovoza, kada nastupa DJ The Reflex. Radi se o Francuzu Nicolasu Laugieru, jednom od najpoznatijih remixera disco glazbe.
 
voisa festival brač 
Dnevni program i potpora headlinerima prepušteni su domaćim snagama među kojima su Eddy Ramich, Tomo Ricov, Jakir’s, Banana Zvuk, Hrwoe, Funkytrain, Demos, Scarhead, Nino, D-Gree, Sensini, Škvorc, Ivan Dudda, Bocca Sotisfunk te Kid Va. Od 27. srpnja karte se mogu kupiti u turističko- informativnom centru TZ Grada Supetra ili na ulazu na festival. Karta za sva tri dana festivala stoji samo 160 kuna, dok je za jednodnevnu kartu za četvrtak potrebno izdvojiti 75 kuna, a za petak ili subotu 60 kuna. Do Voi’Sa festivala uistinu je jednostavno doći, trajekti iz Splita i natrag voze svakih 45 minuta od pet ujutro do ponoći.
 
Svpetrvs hoteli 
Svi poklonici urbane glazbe koji za smještaj odaberu Svpetrvs hotele, službenu hotelsku kuću Voi'Sa festivala, doživjet će novu dimenziju ljeta. Bez obzira odlučite li se za Waterman Svpetrvs Resort, Hotel Osam adults only ili kamp Waterman Beach Village, neopterećeno ćete uživati u odmoru punom zabave i doživljaja uz vrhunsku eno-gastro ponudu. Osim toga, posjetiteljima Voi'Se za vrijeme trajanja festivala u kampu Waterman Beach Village osiguran je prostor za šatore uz popust na redovnu cijenu.
 
Svpetrvs hoteli 
Svpetrvs hoteli 
Foto: PR
Objavljeno: 27.07.2016. u 12:47

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p